За два часа детето ми спря да говори заради агресия

...
За два часа детето ми спря да говори заради агресия
Коментари Харесай

Топмоделката Цвети Разложка: За два часа детето ми спря да говори заради агресия на таксиметров шофьор

За два часа детето ми спря да приказва поради експанзия на таксиметров водач. 8-годишният ми наследник толкоз се уплаши, че единственият въпрос, който ми зададе, беше за какво лидерът на жълтата кола е крещял. Това описа прочувствено пред " България Днес " топмоделът Цвети Разложка, която е носителка на редица трофеи от състезания за хубост, измежду които " Мис България Галакси ", " Мис Глоуб " и премия на медиите от интернационален конкурс в Китай. Наскоро хубавицата описа по какъв начин за малко таксиметров водач не я е блъснал и отпратил в лентата за насрещно придвижване, до момента в който на задната седалка стоял дребният й наследник.

" Взимах детето от учебно заведение, до момента в който си карах умерено в моето платно, и таксиметров водач потегли да ме изпреварва отдясно и за малко да ме удари от страната, където седеше детето. Натиснах клаксона и явно това го ядоса, изпревари ме и внезапно натисна спирачки пред мен. Започна да кара постепенно и внезапно да стопира, като създаваше предпоставки за злополука ", върна лентата обратно Разложка.

" На светофара бях в едната посока, с цел да завия към у дома, а другият лидер беше до мен за напряко. Когато застанахме един до различен, водачът на таксито смъкна стъклото, имаше и различен човек до него и започнаха да ми крещят. Аз го попитах не го ли е позор по този начин да ме засича. Агресорът стартира да размахва междинни пръсти, да псува и да приказва цинично. Видя, че има дете в колата, само че това не го спря ", доразказа неприятната обстановка Цвети.

По нейни думи голяма част от злополуките у нас се дължат на бързащи и невнимателни водачи.

" Има водачи, които не съблюдават разпоредбите и карат като че ли са на пистата на " Формула 1 ". Веднъж за малко да ме премажат на пешеходната пътека, до момента в който пресичах с детето за ръка. Не стига, че водачът беше в нарушаване, а и извика " " Аре, ма, по-бързо ", възмутено описа Разложка. Според нея би трябвало да има по-сериозни санкции за нарушителите на пътя.

" Ако законът се съблюдава и има съответни санкции за незаконните водачи, ще има доста по-малко смъртни случаи на пътя ", безапелационна е за край Цвети.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР