За доста интересно предложение относно преименуването на пловдивски булевард, видя

...
За доста интересно предложение относно преименуването на пловдивски булевард, видя
Коментари Харесай

Предложиха булевард в Пловдив да бъде прекръстен на Украйна

За много забавно предложение по отношение на преименуването на пловдивски бул., видя Plovdiv24.bg в обществените мрежи.

Шегобийци предлагат бул. " Южен " (известен още като бул. " Александър Стамболийски " ) да бъде прекръстен на " Украйна ". Причината е, че по този начин най-малко името му ще подсказва за положението му. Според пловдивчани положението на булеварда е като след апокалипсис и все едно е стреляно с ракети тип земя-въздух.

Както се споделя - добре, че е шегата, с цел да си кажем истината. Булевардът, в случай че въобще може да се назова бул., е в извънредно положение. За предпочитане е да се заобикаля, и да се минава оттова, единствено в случай че е извънредно неотложно. 

Цялата права е доста тясна и не е подобаваща за коли, за ТИР-ве и камиони пък да не приказваме. Но пък ще е доста комфортна за тротинеткаджии и велосипедисти.

Остава да виси въпросът за какво се заплащат налози за такава рискова права., а и булевардът постоянно се затваря за всякакви ВиК повреди, което пък още повече навлича гнева на пловдивчани. След всеки един планов ремонт на ВиК пътят бива посипан с още повече дупки 

Plovdiv24.bg  напомня, че едно разширение на бул. " Александър Стамболийски " е на процедура неосъществима концепция. Това е заради нуждата от отчуждаване на терени, което не зависи нито от кмета, нито от ВиК.

Припомняме, че по бул. " Александър Стамболийски " би трябвало да премине новият Южен обходен колектор. За разширението на булеварда се приказва още от 2009 година, когато кмет беше . Наследникът му  обяви през 2018 година, че разширението се явява безусловно невероятно, защото е прекомерно скъпо. 

" Имотите по булеварда са с такива високи цени, че е безусловно нелогично стопански да се отчуждава, става дума за милиони левове ", разказа тогава обстановката Тотев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР