За добро или лошо, емоджитата са ключово изразно средство в

...
За добро или лошо, емоджитата са ключово изразно средство в
Коментари Харесай

Повече от 150 нови емоджита за iPhone тази година

За положително или неприятно, емоджитата са основно изразно средство в цифровата епоха, което, лека-полека, се трансформира и в самобитен език за връзка за доста хора.

По-лесно (и забавно) е да изразиш себе си или известието си към някого с няколко от стотиците картинки. За подрастващите това е към този момент и открит сурогат на стандартните букви.

Apple, да вземем за пример, отделя големи запаси и поддържа многочислени екипи, чиято единствена цел е да създават нови емоджита. Затова и неотдавна стана ясно, че притежателите на iPhone тази година могат да чакат още 150 нови емоджита.

Световната търсачка за емоджита Emojipedia неотдавна разгласява видео, в което показва някои от новите иконки, които Apple са подготвили за своите консуматори през 2018 година



Някои от картинките са изцяло нови и неповторими, като тези, които символизират избрана част от човешкото тяло.

Но, наподобява, множеството от тях са фокусирани върху елиминиране на избрани видове дискриминация. Поради тази причина доста от новите емоджита ще съдържат лица и други елементи на тялото, които дават отговор на избрана раса или половост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР