За джебчии в градския транспорт в София съобщава зрителка на

...
За джебчии в градския транспорт в София съобщава зрителка на
Коментари Харесай

Джебчии с дете обират пътници в градския транспорт в София

За джебчии в градския превоз в София оповестява зрителка на БТВ. 5 дами с маски са се пробвали да ограбят двама души в столичния " Градски превоз ". Действието се развива в рейс 76, където джебчийките се пробват да откраднат портфейла на единия от пасажерите, а след това се пробват да избягат. Хората са се пробвали да ги задържат. Успели са да избягат, макар, че е сигнализирано на 112.

Джебчиите са натиснали паник бутона и са напуснали сами транспортното средство, до момента в който пристигна патрулната кола. Насочили са се по улица " Граф Игнатиев ".

Зрителка споделя: качиха се на 76 от " Орлов мост " посока " Гоце Делчев ". Създадоха блъсканица, всички бяха с маски и шапки. Бяха 4, с тях имаше дете, споделиха, че е болно и че би трябвало да му се направи место да седне. Когато един човек стана да им направи място, те към този момент му бяха взели портфейла и бяха си го предали една на друга. Дадоха го на детето. Мъжът хвана едната. Взе си портфейла. Опитаха се и на една по-възрастна дама да откраднат портфейла също. Даже потеглих към водача, той не реагира, другите също гледаха, бяха по-възрастни хора. Всички носеха торбички. Едната извади медикаменти и брошура. Обграждат хората и работят доста бързо. Започнаха да се карат - твойто дете открадна, за какво обвинявате мен - с цел да обърка индивида, и той да не знае към коя да се насочи. 

По-късно денем пътувах с жена в рейс 204, която сподели, че по-рано са я ограбили в номер 280 същия следобяд. Тя е пътувала от Студенстки град посока Центъра, създали са две бързи транзакции за 400 лв.. Казва, че чантата й е била начело.

Дори да сте си върнали движимостите, е значимо да се изчака полицията и подадете тъжба. Има камери, несъмнено са снимани причинителите, разяснява репортерът на БТВ.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР