За десета поредна година организира IT конференцията. Събитието ще се

...
За десета поредна година организира IT конференцията. Събитието ще се
Коментари Харесай

PlovDev 2022 отново събира IT общността през ноември

За десета поредна година провежда IT конференцията . Събитието ще се организира още веднъж напълно онлайн, с цел да даде опция на всеки от сектора да се причисли, без значение къде се намира. Датите на конференцията са 24 и 25 ноември от 14 до 17 часа. Регистрацията към този момент е допустима .

В тазгодишното юбилейно издание уредниците прибавят и спорен панел в програмата. Той ще е на тематика “How to deal with legacy systems? ” и ще бъде в края на първия ден от събитието. В него ще се включват изявени експерти от IT общността на България, с цел да обменят своя опит, хрумвания и наблюдения по тематиката в една вълнуваща полемика.

Програмата е изпълнена с разнородни лекции, които са свързани с някои от най-популярните технологии и нововъведения в IT сферата. “При подбора на сесии постоянно се стараем да покриваме необятен набор както от технологии, които да бъдат показани. Целим да имаме разнородни механически лекции, само че и забавни DevOps такива. Вярваме, че всеки в българската IT общественост може да научи потребен трик или нов метод, които са елементарно използвани и съответстващи за работата в нашата промишленост. ”, споделят уредниците.

Тази година посетителите ще могат да научат повече за 3DS протоколите за сигурност, Go инструментите за testing на приложения,.Net Minimal APIs технологията, Cloud-native създаването на програмен продукт, какво е да си блокчейн инженер и още доста забавни тематики. Цялата стратегия може да намерите

Конференцията се организира с напълно нестопанска цел. Събитието ще подари всички събрани средства на фондацията “Заедно в час ” и тяхната стратегия “Училище за бъдеще ”. По традиция уредникът Proxiad SEE дава опция на посетителите да поддържат идеята, като изберат дали да закупят благотворителен билет на стойност 10, 20 или 50 лева

Част от фирмите, които се включиха в събитието като спонсори са Progress, Uber, Dreamix и Intellias. Участниците ще могат да приказват с екипите на тези компании в техните виртуални будки.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР