За да запазите интимния живот и да подобрите отношенията, можете

...
За да запазите интимния живот и да подобрите отношенията, можете
Коментари Харесай

Сексът по график спасява отношенията: Психолог

За да запазите интимния живот и да подобрите връзките, можете да вършиме секс по график. Това сподели пред „ Дейли мейл ” к линичната психоложката Бритни Блеър.

Блеър назова няколко елементарни метода за избавяне на интимния живот. Тя счита, че общуването е ключът към триумфа. „ Ако желаете да говорите за нещо значимо, само че се колебаете, пробвайте да започнете диалога, до момента в който се разхождате или по пътя в колата “, поучава психоложката. „ По-лесно е да засегнеш сложна тематика, когато не се постанова да се гледате в очите. “

Всяка сполучлива връзка зависи от способността на двойката да се оправя с различията. Комуникацията и компромисът са основни, само че и двамата сътрудници би трябвало да вървят по противоположния път. Ако би трябвало да се жертвате единствено единият, негодуванието не може да бъде избегнато ”, счита Бритни Блеър.

Сексът по график може да избави персоналното пространство, твърди тя. Предварително уговореното време за фамилиарност ще даде опция и на двамата сътрудници да възнамеряват нещата, като се концентрират върху секса. Според Блеър учените са потвърдили, че плануваният секс два пъти седмично усъвършенства връзките сред съпрузи или любовници.

Спонтанността също може да донесе плодове, добави Блеър. „ Когато възникне мощно полово предпочитание, би трябвало неотложно да уведомите обичания човек за това. По време на секс би трябвало да дадете приоритет на самия развой, а не на желанието да постигнете оргазъм непременно.
Често в връзките се фокусираме върху това, което се обърква. Критиката не е полова и може да скапе връзката ви. Обърнете внимание на това, което вашият сътрудник прави за вас и за връзката и откровено му благодарете за това ”, предлага Блеър.

Близкият физически контакт може да усъвършенства взаимоотношенията. „ Целувайте се, прегръщайте се, докосвайте се колкото е допустимо по-често “, горещо поучава специалистката.

Спалнята би трябвало да е особено място за влюбените и да е предопределена единствено за секс и сън, добавя психоложката. Всеки от сътрудниците би трябвало да почувства, че това място е обвързвано с готовност и успокоение. Всичко в спалнята би трябвало да е интимно, от свещи и тиха музика до осветяване и текстури.

Преди това лекарите приказваха за непредвидените изгоди за здравето от влюбването и секса . Те обявиха, че сексът и любовта подтикват имунната система и водят до дългоденствие.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР