За да възстановите черния дроб, има много различни диети. Именно

...
За да възстановите черния дроб, има много различни диети. Именно
Коментари Харесай

Ето какво трябва да ядете, за да възстановите черния си дроб

За да възстановите черния дроб, има доста разнообразни диети. Именно този орган оказва помощ да се защищити тялото от нездравословни субстанции. Колкото по-неправилен метод на живот води човек, толкоз по-бързо изчезва черният дроб. Има няколко типа артикули, които ще оказват помощ за възобновяване му, написа   zdrave.to.

кафяви морски водорасли

Морските водорасли са доста потребна храна заради огромния си брой лечебни свойства. Листата му са 5% от алгинова киселина, която оказва помощ за отстраняването на нездравословните субстанции от тялото. Алгинатите почистват черния дроб от нездравословни химични съединения и желязо. Морските водорасли също предотвратяват болесттите на щитовидната жлеза и намаляват холестерола заради високото му наличие на йод. Въпреки това, не се предлага за тези, които имат остатък на това вещество в организма.

Масла

 Резултат с изображение за зехтин

Черният дроб е " фен " на студено пресовано зехтин. Подходящи са също царевичното, лененото и слънчогледовото масло. Те съдържат главния антиоксидант, витамин Е. Той защищава организма от нечистия въздух, радиацията и тютюневия пушек. Маслините оказват помощ за неутрализирането на токсичните субстанции.

Орехи и сушени плодове

Ядките се смятат за прекомерно тежки за черния дроб, само че орехите са изключение. Те съдържат аргинин, който предотвратява проникването на отрови в тялото. В допълнение, те са богати на мастни киселини, които са нужни за черния дроб. Що се отнася до сушените плодове, те са потребни, защото черният дроб обича сладкишите. В същото време не се предлага използването на шоколад и захар. Също по този начин в състава му има фенолни съставни елементи, които обезвреждат възпалителните процеси в организма.

Млечни артикули

 Резултат с изображение за мляко извара

В диетата е желателно да се включат храни с високо наличие на протеин. Изберете храни с ниско наличие на мазнини: извара, кефир, мляко и кисело мляко. Те спомагат за стабилизиране на чревната микрофлора и способстват за отстраняването на нездравословните субстанции от тялото. Те всмукват всички отрови, които по-късно се изхвърлят от организма дружно с отпадъците. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР