За да се отървете от нежеланото окосмяване по лицето и

...
За да се отървете от нежеланото окосмяване по лицето и
Коментари Харесай

Невероятно ефективна рецепта: БЕЗПЛАТЕН начин да се отървете от мустаците и космите по тялото!

За да се отървете от нежеланото окосмяване по лицето и тялото, не е належащо непрекъснато да се депилирате. Има още един безвреден и на практика безвъзмезден метод за унищожаване на женски мустаци или груби единични косми, които се появяват в региона на брадичката и над веждите. Можете да употребявате метода за всевъзможни елементи на тялото. Предимството е и неналичието на нездравословни химикали и безболезнеността на процедурата. И подготовката на средството не е доста по-трудна от елементарното сваряване на кафе.

И по този начин, с цел да приготвите чудодейно лекарство, имате потребност от смляно кафе и елементарна сода. Така че даже младежите могат да употребяват метода без боязън. Вярно е, че ще би трябвало да повторите процедурата няколко пъти.

Първо изсипете 1 супена лъжица натурално смляно кафе в 100 мл вода и оставете да заври. Оставете кафето да се охлади изцяло. В подобаващ съд се поставят 3 супени лъжици сода.

 кафе във вода

Изсипете кафето в содата дружно с утайката. Всичко се разбърква усърдно. Средството е подготвен за приложимост.

 кафе със сода

Не е належащо да приготвяте продукта преди всяка процедура. Достатъчно е да сложите остатъка за предпазване в хладилника.

 кафе със сода обезкосмяване

Преди да вземете душ, нанесете продукта върху проблематичните зони и масажирайте за 2-3 минути. След това просто изплакнете. За бързи резултати повтаряйте процедурата 2-3 пъти седмично. След известно време космите ще станат видимо по-меки и по-малки, а по-късно изцяло ще изчезнат.

 средство обезкосмяване

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР