За да се определи като здрава една връзка, то тя

...
За да се определи като здрава една връзка, то тя
Коментари Харесай

Шест признака на отдадената и спокойна връзка

За да се дефинира като здрава една връзка, то тя би трябвало да е лишена от каквато и да е непотребна драма.
По-лесно е да се каже, в сравнение с да се направи, осбено при хора, които са привикнали да показват интереса и любовта си посредством знаците на обсебването, ревността и собственическото възприятие.
Ако сте от дамите, които непрекъснато се тормозят, че някоя друга би могла да ви отмъкне обичания, в случай че откачате, че той остава в офиса или с другари до късно, тогава връзката ви несъмнено е в риск. Същото важи и за мъжете – в случай че непрекъснато броите нейните някогашни, тревожите се, че тя би могла да откри различен, само че се пробвате да го прикриете посредством надменно или доминантно държание, то връзките ви не са напълно здрави.
Защо е по този начин? Според психолозите хората, които ревнуват, нормално са несигурни, опасяват се или са обезпокоени, че ще изгубят индивида до себе си. Те не са изцяло уверени, че заслужават щастието на споделената връзка, или пък към момента лекуват контузии от предходна загуба на доверие, невярност или неистини.
Но специалистите са безапелационни: връзката ви е в действителност добра, когато можете да кажете за индивида до себе си „ Вярвам му “ и то без никакво планиране.
А ето и 6 признака, които демонстрират, че сътрудниците не се тормозят от държанието на половинката и си имат същинско доверие.

1. Никой от двамата не се тревожи изключително, че другият танцува или флиртува с други хора обществено
Не ви е неприятно, че той танцува с друга на сватбата на другар, знаете, че нищо не може да се случи оттатък това. Всъщност флиртуването е напълно естествено повдение, стига да не прекрачва границите на приличното. И стига и двамата да сте уверени, че привличането сред вас не може да се съпостави с нищо извън. В последна сметка, индивидът не цели нищо друго, с изключение на да се забавлява. Ревността няма място тук.
По-лесно е да се каже, в сравнение с да се направи, нали?

2. И двамата имате другари от срещуположния пол и това не е проблем
Виждате се с другар и мъжът ви не се тревожи от това. От своя страна той също има дами приятелки, с които си комуникира и за вас също това не е проблем. Ако изцяло вярвате на индивида до себе си, другарствата не трябва да ви тормозят. Нещо повече – много е благо от негова страна да помогне на колежка или другарка, нали? Ако това може да е опасност за връзката, то значи имате доста ниско мнение за себе си и тежестта си в съответните връзки.

3. Когато някой показа, че индивидът до вас е атрактивен, се чувствате поласкани, а не ревнувате
Не се чувствате застрашени, тъй като знаете, че сътрудникът харесва единствено вас. Ако мъжът ви наподобява добре, ви е прелестно хората да го правят оценка. А най-много ви ласкае, че той е избрал вас и вие се чувствате сигурна с него.

4. Не ревнувате от предишното му/й
Разговорите за предишното постоянно натежават във връзки, които не се основават на безусловно доверие. Хората са склонни да мислят за колегата, че „ какъвто е бил постоянно – подобен ще си остане “, без да отдават значение на личната си тежест във връзката. Но когато има доверие, предишното елементарно остава на назад във времето и двойката е способна да вложи доста повече в търсене на нов път напред. Заедно.

5. Няма проблеми всеки да поддържа личния си живот и личния си другарски кръг
Може приятелите ви да са общи, само че постоянно има по някой човек, който е персонален контакт. Съвсем обикновено е всеки да се вижда с хора, които другият не познава. И това не трябва да е мотив за ревнивост.

6. Няма потребност да си пишете и да се чувате всяка една минута
Има двойки, които непрекъснато се ревизират един различен кой къде е. А когато не са дружно си пишат дълго и напоително, пожелават си положително утро и приятни сънища и така нататък Но в случай че връзката ви не е този вид – радвайте се. Значи знаете прелестно почти кой къде се намира и не се притеснявате, че другият попада на изкушения, не помни за вас и така нататък Може да изкарате часове наред, и даже ден, без да се чуете, само че въприки това е ясно, че сте дружно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР