За да растат миглите ви дълги и естествено гъсти, използвайте

...
За да растат миглите ви дълги и естествено гъсти, използвайте
Коментари Харесай

Лесни рецепти за супер дълги и гъсти мигли с натурален балсам

За да порастват миглите ви дълги и естествено гъсти, използвайте едно доста ефикасно антично средство. То съдържа единствено две вълшебни съставки – рициново и кокосово масло.

Рициновото масло е антично средство за здраве и хубост, което бабите ни знаят от десетилетия. То се добива от семената на растението и има свойството да защищава косата, да изглажда кожата и да укрепва фоликулите. По този метод се подтиква растежът на миглите. Ще започнете да се радвате на супер дълги и гъсти мигли единствено след няколко дни. Въпреки това би трябвало да внимавате – купувайте и ползвайте рициново масло единствено за козметична приложимост. Освен това си гарантирайте качеството му, като се уверите, че то е студено пресовано.

Кокосовото масло е отлична здравословна храна, която също има няколко практични и ефикасни козметични използва. Една от тях е насърчаването на растежа на миглите. Това е с помощта на витамините, минералите и главните мастни киселини, които съдържа. На първо място, това естествено масло подхранва миглите от корените нагоре. В допълнение то ги поддържа хидратирани и ги кара да порастват по-бързо. Обаче най-хубавото качество кокосово масло е екстра върджин.

Как да го приготвите четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР