За да отпразнуват третата титла на отбора в Сезон 3,

...
За да отпразнуват третата титла на отбора в Сезон 3,
Коментари Харесай

Renault e.dams чества трета титла във Формула Е и представя нови цветове за сезон 4

За да отпразнуват третата купа на тима в Сезон 3, дружно пред френските и интернационалните медии се появиха представители на тима Renault e.dams, съсобствениците Ален Прост и Жан-Пол Дрио, Жером Стол и Сирил Абитебул, надлежно президент и ръководещ шеф на Renault Sport Racing, а също Жил Норманд, шеф на Renault Electric Vehicles и водачите Себастиен Буеми и Никола Прост. Събитието се състоя в Atelier Renault на „ Шанз-Елизе ".

Със своята трета поредна купа, Renault e.dams е единственият тим, печелил шампионата от основаването му. Миналата година Renault e.dams реализира дубъл, печелейки купите при водачите и тимовете със Себастиен Буеми. В Сезон 4 тимът ще се опита още веднъж да направи същото и да остане непобеден във все по-конкурентния шампионат.

По време на празненството, водачите Себастиен Буеми и Никола Прост разкриха Renault Z.E.17, а болидът бе показан от Ален Прост и Жан-Пол Дрио. Новата цветова декорация на болида тази година, сходно на миналата, се характеризира с доминиращ наследник цвят, който е алегоричен за електрическите коли на Renault. Белият цвят прибавя грациозен щрих, като в същото време отдава чест на кодовете на марката. Хоризонтална бяла линия припомня за цветовата скица във Формула 1 и затвърждава съгласувания облик на Renault във Ф1 и ФЕ.

Renault e.dams желае да благодари на сътрудниците (HP, Richard Mille и 8Js), с които споделя триумфите в надпреварите и техническите интервенции. За Сезон 4 тимът с горделивост приветства новия си сътрудник Acronis. " Renault Sport Racing изисква висша надеждност, мащабируемост и продуктивност за предпазване на данните, нещо, което е извънредно значимо в моторния спорт. Renault Sport Racing изисква най-хубавата технология на пазара и това е повода, заради която те избраха решенията Acronis Storage и Acronis Backup Cloud, които бързо се трансформират в желан избор за автомобилната промишленост ", съобщи Сергей Белосов, основен изпълнителен шеф и съосновател на Acronis.

Annexes
Renault
От основаването на шампионата Формула Е, опитът на Renault в областта на електрическите коли и наследството в моторния спорт го трансфораха в водач в дисциплината като първият конструктор, влезнал в шампионата и обезпечил задвижването за цялата стартова решетка през Сезон 1. Първо механически сътрудник на тима e.dams, а по-късно главен спонсор на френския екип, Renault сътвори нов образ в моторните надпревари и затвърди традициите си на компания, фокусирана върху нововъведението и модерното.

Правилата за Сезон 4 ще останат без смяна, след което ще пристигна огромната еволюция в Сезон 5. Имайки това поради, Renault към този момент работи по развиването на задвижването за Сезони 5-8, като още веднъж удостоверява уговорката си в тази дисциплинираност за в бъдеще.

Renault Group бе първият европейски конструктор, който през 2012 стартира цялостна гама от 100% електромобил. Днес, Renault продължава да господства пазара на електрически автомобили в Европа; повече от един на всеки четири продадени електрически автомобила в Европа е Renault.

Renault се възползва от опита си в областта на електрическата подвижност, заздравен от новаторството и водачеството на пазара на електрически коли. Модерните технологии, създадени от Renault за въвеждане във Формула Е, могат да допринесат, директно или непряко, за оптимизация на общоприетите електрически коли Renault.

Обявяването на календара за сезон 2017-2018 във Формула Е удостовери историческото завръщане на моторните надпревари в Швейцария. Като цяло календарът включва четири нови надпревари: Сантяго, Сао Пауло, Рим и Цюрих.

Календар, сезон 4

Град

Държава

Дати

1

Хонг Конг

Китай

2 декември 2017

2

Хонг Конг

Китай

3 декември 2017

3

Маракеш

Мароко

13 януари 2018

4

Сантяго

Чили

3 февруари 2018

5

Мексико

Мексико

3 март 2018

6

Сао Пауло

Бразилия

17 март 2018

7

Рим

Италия

14 април 2018

8

Париж

Франция

28 април 2018

9

Берлин

Германия

19 април 2018

10

Цюрих

Швейцария

10 юни 2018

11

Ню Йорк

Съединени американски щати

14 юли 2018

12

Ню Йорк

Съединени американски щати

15 юли 2018

13

Монреал

Канада

28 юли 2018

14

Монреал

Канада

29 юли 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР