За да отдаде почит на оригиналния Bronco от 1966 г., ...

За да отдаде почит на оригиналния Bronco от 1966 г.,

Ford представи ретро версии на Bronco и Bronco Sport

За да отдаде респект на истинския Bronco от 1966 година, Ford пусна специфични издания на новия си модел. Тези осъществявания се назовават Heritage Edition и Heritage Limited Edition. Тиражът е по 1966 броя за всяко.

Основната характерност на Bronco Heritage Edition е цветовата палитра, която включва нюанси на Robin`s Egg Blue, Peak Blue и Yellowstone Metallic. Те са комбинирани с бял покрив, решетка и лети джанти. Други акценти включват пластмасови разширители на калниците, червени букви Ford, прахово боядисана стоманена ризница и интегрирани халки за изтегляне.

Интериорът на тази ретро версия на новия SUV е тапициран с кожа или устойчив плат (по избор на клиента), арматурното табло е боядисано в Oxford White, а централната подпора е украсена с червени акценти. Под капака на Bronco Heritage има 2,3-литров EcoBoost мотор с мощ 274 к.с. и 420 Нм въртящ миг.

Опционалният пакет Sasquatch прибави високоефективно офроуд окачване (HOSS) и 35-инчови офроуд гуми Goodyear. Що се отнася до кросоувъра Bronco Sport Heritage, той също е получил 17-инчови алуминиеви джанти, решетка и покрив, оцветен в Oxford White. Интериорът на модела е изработен в същите текстури и цветове като SUV. Задвижва се от 1,5-литров EcoBoost мотор със 181 к.с. (258 Нм).SUV Bronco Sport Heritage Limited Edition е оборудван с 29-цолови гуми за всевъзможен терен. Интериорът му е тапициран с висококачествена кожа, допълнена от акценти на Navy Pier. Моделът е оборудван с 2,7-литров, V6 мотор с мощ от 314 к.с. и 542 Нм въртящ миг. Кросовърът от тази серия ще се предлага и с 2.0-литров елемент с мощ 248 к.с. (373 Нм).

Ford към този момент приема поръчки за 2023 Bronco Sport Heritage и Heritage Limited. SUV Heritage Edition е $44 305, а кросовърът е $34 245. За Heritage Limited Edition ще би трябвало да платите от 44 655 до 66 895 $ в взаимозависимост от осъществяването.

Източник: auto-press.net


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg