За да отбележи последната моделна година на F-TYPE, както и

...
За да отбележи последната моделна година на F-TYPE, както и
Коментари Харесай

Jaguar казва сбогом на F-TYPE със специална серия

За да означи последната моделна година на F-TYPE, както и 75 години спортни модели на Jaguar, именитата марка създаде специфична серия на модела, в която са включени и двете негови съществени купе-версии- Coupe и Convertible.

Освен горният избор, искащите ще могат да изразят своите желания и във връзка с оптималната мощ на колите, като те са налични във разновидности F-TYPE 75 и F-TYPE R 75. Тук индикаторите са надлежно 450 и 575 конски сили, а самият мотор е петлитров, V-образен, осемцилиндров.

От Jaguar споделят, че специфичната тематична серия, основана с концепцията да отдаде респект на мотора с вътрешно горене преди зялостната промяна на марката към напълно електрическо задвижване от 2025 година, идва с голям брой специфични приложения и дизайн решения, както по екстериора, по този начин и по интериора на колите, а купето е решено в неповторим Giola Green цвят.

" В продължение на 75 години, Jaguar е прочут с това, че създава изключителни спортни коли, които оферират показване, пъргавост и оптималната задоволеност за лидера ", споделя Матю Бивън, шеф-дизайнер Екстериор на JAGUAR LAND ROVER. " Специалните серии на F-TYPE остават правилни на тези правила, като прибавят неповторими екстериорни и интериорни елементи, с цел да се отпразнува това потекло преди Jaguar да се трансформира в напълно електрическа марка през 2025 година ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР