За да отбележи годишнината на Ibiza, Seat пуска ограничен специален

...
За да отбележи годишнината на Ibiza, Seat пуска ограничен специален
Коментари Харесай

Seat празнува 40 години Ibiza

За да означи годишнината на Ibiza, Seat пуска стеснен специфичен модел. Ibiza FR “Anniversary Edition ” се чака да бъде разполагаем за поръчка от края на февруари. Култовият модел на марката е кръстен на испанския остров Ибиса и е продал над шест милиона бройки за пет генерации от стартирането си на пазара през 1984 година

Първото потомство на Seat Ibiza беше първият автомобил, който марката създаде без поддръжката на външен софтуерен сътрудник. Използвано е обаче освен вътрешно ноу-хау: сътрудници като Giorgetto Giugiaro (външен дизайн), Karmann (интериорен дизайн) и Porsche (задвижване) са включени в подготовката на модела.

„ Успехът на емблематичния Seat Ibiza означаваше, че някои страни познаваха модела преди самата марка! Seat сега има най-хубавата продуктова гама в своята история и в този момент е по-силен от всеки път “, споделя изпълнителният шеф на Seat Уейн Грифитс.

Тъй като провокациите в доставките на чипове се възстановиха, продажбите през 2023 година се усилиха с 24 % до 288 400 доставени транспортни средства. В допълнение към Seat Ibiza „ Style Edition “, който беше показан през януари 2024 година, в този момент се пуска различен специфичен модел, основан на най-продаваната линия съоръжение FR.

Екстериорният дизайн на автомобила се възползва от извънредния цвят Graphene Grey за каросерията и Cosmo Grey за 18-инчовите алуминиеви джанти, както и лазерното лого „ Anniversary Limited Edition “ на В-колоната.

Интериорът се отличава с матови тъмни алуминиеви повърхности на вратите и централната подпора. Може да бъде оборудван с опционални текстилни седалки вид кофа, които са предопределени да предложат ново равнище на динамичност и комфорт. Лазерно лого „ Anniversary Limited Edition “ чака на прага на дребната кола.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР