За да не се нарушава големият поток от коли по

...
За да не се нарушава големият поток от коли по
Коментари Харесай

През лятото ремонтират магистралите от понеделник до петък на обяд

За да не се нарушава огромният поток от коли по автомагистралите към Черноморието през летния сезон, Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) се е схванала с пътните компании настоящите поправки да се вършат от понеделник до петък на обяд. Така трафикът за морето, който е най-силен през почивните дни, няма да бъде усложнен от ремонтните работи по автомагистралите " Тракия " и " Хемус ". Това стана ясно от думите на ръководителя на АПИ Тодор Василев, който през днешния ден бе изслушан в парламентарната комисия по туризъм.

Той даде обещание, че ремонтите ще бъдат обявявани няколко седмици преди започването им на уеб страницата на АПИ, с цел да може хората да са осведомени и всеки да си направи проект за пътуването. По думите му в региона на Южното и Северното Черноморие се плануват много поправки.

Шефът на АПИ изясни, че " много масирани " били дейностите, които организацията е подхванала в цялата страна за настоящи поправки и поддръжка на пътища, което сигурно ще затруднява придвижването. " Опитали сме се да създадем организация, с цел да може минимално да се затруднява напредването през летния сезон ", увери Василев.

Депутатът от " Продължаваме промяната " Димитър Ташев означи, че от месец насам са почнали съществени тапи от Бургас към Слънчев бряг поради северния обход на града и запита с оглед и на планувания ремонт на пътя сред Бургас и Царево дали ще има огромни тапи в Бургаска област през лятото на влизане в Бургас, на излизане към Южното Черноморие и на път за Слънчев бряг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР