За да изрази своята благодарност към клиентите за техния избор

...
За да изрази своята благодарност към клиентите за техния избор
Коментари Харесай

Стартира Сезонът на подаръците в сервиза на HUAWEI

За да изрази своята признателност към клиентите за техния избор на артикули HUAWEI и тяхната поддръжка, компанията започва Сезонът на подаръците в сервиза на HUAWEI, който е в действие в интервала 16-ти декември 2020 година - 31 януари 2021 година

Възстановете устройството си
Клиентите на HUAWEI могат да подменят разваления си екран, заден похлупак и/или главен модул с до 50% отстъпка*. Всички елементи, които се употребяват при оторизираните поправки, са истински и идват с 90 дни гаранция от производителя, считано от датата, на която е осъществена промяната.

Добавяйки 5 лв. към цената на ремонта при замяна на екран или главен модул, получавате опция да вземете нов заден панел. Списъкът на всичките аварийни елементи с отстъпка и цените можете да ревизирате на формалната страница на.

Нова визия за обичаните Ви устройства
По време на, клиентите могат да освежат външния тип на устройството си с 40% отстъпка**. HUAWEI оферират матирани протектори за екрана, които не задържат пръстови отпечатъци и не се плъзгат, както и доста други нови протектори за задните панели на устройствата Ви.

Протекторите за екран или задни панели се оферират за модели, чийто размер на екрана е по-малък или еднакъв на 7 инча. За да изберете обичания си дизайн и да ревизирате цените, посетете формалната страница на

Безплатно разчистване & стерилизация
Собствениците на HUAWEI устройства могат да си подарят и гратис разчистване и стерилизация на техните мобилни телефони, таблети, преносими компютри, смарт часовници, смарт гривни и слушалки. Екипът от експерти ще почисти екстериора на устройството Ви с нужните за задачата средства и по-късно ще дезинфекцира устройството Ви за 3 минути чрез UV лампа, която няма да повлияе по никакъв метод на работата му.

След почистването и дезинфекцията, сервизните техници на HUAWEI могат да дадат потребни инструкции на клиентите по какъв начин да усъвършенстват системите на своите мобилни телефони или таблети. Оптимизацията и сканирането за вируси няма да повлияе на персоналните данни на клиентите.
HUAWEI продължава да обезпечава на всеки собствен клиент самостоятелно и пълноценно обслужване. За да вземат участие в акцията, притежателите на HUAWEI устройства могат да посетят Центъра за обслужване на клиенти в София на ул. „ Леге " N6 или да се възползват от услугата „ От врата до врата ". Тя включва безвъзмездна за потребителя куриерска услуга, към сервиза и назад към притежателя на устройството, която може да се съобщи на номер 0800 18818 всеки работен ден от 9 до 18 ч.

Huawei пожелава на всички спокойни празници в добра компания и пълноценна и безвредна връзка със света благодарение на цифровите технологии!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР