За да го накарате да се възбуди, без да го

...
За да го накарате да се възбуди, без да го
Коментари Харесай

САМО ЗА ПАЛАВНИЦИ: Как да го възбудите без докосване

За да го накарате да се възбуди, без да го докосвате, би трябвало да научите някои хитринки. Спокойно можете да му извършите един стриптийз и да го оставите без мирис.

Еротиката не всеки път е в голотата, а в секси събличането на облеклата, които носите. Докато ги сваляте една по една, той към този момент ще е развълнуван и подготвен да извърши всичките ви стремежи. Бельото има значима роля в съблазняването. Някое изрязано и дантелено корсетче би свършило идеалната работа. Просто минете около него, до момента в който вършите някоя домакинска работа. Гаранция, че ще пропусне да гледа скучния мач по малкия екран.

За да го накарате с неспокойствие да чака края на работния ден и да тича към дома ви, сутринта пъхнете някое предизвикателно обръщение какво ще се случи, когато си пристигна. След бележката, можете да му пратите смс с текст от ария, която има сантиментална стойност за вас.
свързани новини20934на 08.06.202034805на 29.01.2017
Ако за първи път сте правили секс на нея, наложително спомените ще му се върнат и ще ви пресъздаде онази нощ, която към момента не сте не запомнили.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР