За да е спокойна за своята анонимност, Анита Мезер се

...
За да е спокойна за своята анонимност, Анита Мезер се
Коментари Харесай

Анита Мейзер смени лицето си при пластичен хирург

За да е спокойна за своята анонимност, Анита Мезер се е подложила на пластична интервенция, с цел да прикрие всички черти на лицето си.

Мезер, която е със запорирано имущество, защото съгласно решението на Варненския апелативен съд би трябвало да изплати 100 000 лв. кръвнина на околните на брачна половинка си Николай, е изръсила 5 хилядарки за ултрамодерни филъри, с които да промени визията си, писа „ Уикенд “.

Очевидци потвърдиха, че с интервенцията Анита смъкнала най-малко десетина години от подпухналата си зурла след престоя зад решетките. Процедурата е много скъпа, защото не включва хиалуронова киселина, която обезобрази не една и две международни търсачки на безконечната младост.

Инвестицията в разкрасяването на порно килърката е много странна, защото след излизането си на независимост Мейзер непрекъснато се оплаква от нежеланото си финансово състояние. Частен арбитър – реализатор поставил ръка на другояче заможната вдовица, банковите й сметки в Съединени американски щати пък също са недостъпни поради дълготраен спор за завещание с децата от първия брак на американския брачен партньор на Анита.

Мейзер твърдеше, че е издържана от 26-годишната си щерка Джули, която е много оправно момиче, откакто може да брои 5 000 за пластичната интервенция на майка си.

Скандалната миска беше наказана на 4 години затвор, само че през лятото бе освободена след 24 месеца престой в панделата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР