За да бъде здрава , трябва да имаме и здрави

...
За да бъде здрава , трябва да имаме и здрави
Коментари Харесай

Икономическият министър гарантира: Мерките ще важат САМО 3 седмици

За да бъде здрава, би трябвало да имаме и здрави хора. Постигнахме доста тежък баланс сред свободата на икономическия живот и строгостта на противоепидемичните ограничения по интернационалните стандарти. Това съобщи икономическият министър, по време на който беше оповестено решението на кабинета за налагане на от.
Тези ограничения ще работят единствено три седмици и това обещаваме на бизнеса. Сектор " Търговия " остава напълно отворен, а не каквито оферти имаше. С това подсигуряваме доставки, индустрия, произвеждане и търговия. Изключение вършат моловете, безапелационен бе министърът.
 Не коронавирусът унищожи туризма, преди него бяха лакомията и простотията Не коронавирусът унищожи туризма, преди него бяха лакомията и простотията
Идват в действителност сложни месеци. Трудно ще е за всички сектори, които не могат да работят онлайн. Държавата е длъжна да им помогне - не с...
 
Ще намерим най-бързите ограничения за отплата на бизнесите. Предложенията за отплата са посредством закрепени разноски или % на оборот. За това перо се отпускат 156 млн. лева - за ликвидна поддръжка, разкри Богданов.
Национална агенция за приходите също ще подкрепи ограниченията, с цел да са налични, обществени и транспарантни, разяснява икономическият министър.
От през днешния ден се анексират договорите с банките-партньори. Облекчени заеми ще получават дребните и междинните компании.
И още:  Нормативна каша с работата от у дома поради ковид Нормативна каша с работата от у дома поради ковид
Няколко законови промени са свързани с работата от у дома поради коронакризата, напомня БНР. Новият правилник е написан в Закона за ме...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР