За да бъде кожата на ръцете копринено нежна, е необходима

...
За да бъде кожата на ръцете копринено нежна, е необходима
Коментари Харесай

Нежна кожа с масло от жожоба

За да бъде кожата на ръцете копринено нежна, е нужна ежедневна грижа. Това важи изключително мощно през студените зимни месеци, когато кожата се изсушава и напуква.

Първата стъпка към съвършена кожа на ръцете е тяхното усърдно измиване. Освен че ви избавя от микроби, миенето на дланите и ноктите подтиква микрокръвообръщението. По този метод се отстраняват и мъртвите кафези.

Когато нанасяте крем за ръце, втривайте продукта с масажни придвижвания. Масажирайте от върха на пръста към китката. Така ще свалите напрежението от мускулите и ставите, а също така ще въздействате върху богатата на нервни рецептори кожа на ръцете.

Ползвайте хидратиращ крем, който съдържа витамин Е, кокосово, бадемово, розово масло или масло от жожоба. Ако ръцете ви са доста сухи, ви би трябвало съсредоточен крем с течна конструкция. Избягвайте кремове с добавени химични съставки и парфюми, в случай че имате сензитивна кожа. В противоположен случай рискувате да получите алергична реакция. Препоръчват се съсредоточени формули без изкуствени съставни елементи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР