За човек, роден на 1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми ,

...
За човек, роден на 1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми ,
Коментари Харесай

Разберете кой е късметлийският ви цвят според датата на раждане

За човек, роден на 1-ви, 10-ти, 19-ти или 28-ми, щастливи цветове са оранжевото, жълтото и златното. Тъй като тези хора се ръководят от Слънцето и цифрата 1 в нумерологията, всички нюанси на оранжево и жълто ще им донесат триумф, ще им дадат сила. По предписание тези хора са смели и почтени персони, а тези нюанси ускоряват характера им. Трябва да заобикалят черното и кафявото. Тези цветове няма да им донесат шанс.

За хората, родени на 2-ри, 11-ти, 20-ти и 29-ти щастливият им цвят е зелен. Те попадат под въздействието на Луната. По предписание това са креативен персони. Зеленият цвят ще им донесе шанс и триумф. Те могат да избират от светлозелено до мрачно маслено зелено. Светлозеленият нюанс е изключително подобаващ за родените на 2-ри, както и сребърните и кремавите цветове. Цветовете, които би трябвало да заобикалят, са червен и черен.

Хората, родени на 3-ти, 12-ти, 21-ви и 30-ти, попадат под въздействието на Юпитер или номер 3 в нумерологията. Идеалните цветове за тях са оранжевите и розовите. Те ще им донесат шанс и благополучие. Лилавите и жълтите цветове също са щастливи за тях. Всички нюанси на аленото, изключително розовия лотос са подобаващи за родените на 3-ти. Добре е да заобикалят черни, тъмносини и тъмнозелени облекла.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР