За четвърти пореден път две структури на Аджибадем Сити Клиник

...
За четвърти пореден път две структури на Аджибадем Сити Клиник
Коментари Харесай

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ се реакредитира за четвърти път по най-високия световен стандарт за качество в здравеопазването - Joint Commission International


За четвърти следващ път две структури на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ - Сърдечно-съдов център и болница Младост пазят най-високия международен стандарт за качество в опазването на здравето - Joint Commission International ().

Това е своеoбразно доказателство за използването на одобрени интернационалните практики, висок професионализъм и подготовка на личния състав в структурите на двете бази, които са единствените в България с това отличие. По същата стратегия в Европа те са 108, а на Балканите – 33.

Процесът по акредитация включва създаване на стратегии, процедури, правила и методики за да се отговори на всички заложени стандарти, ориентирани към пациента и към ръководството на организацията.

В рамките на седмица интернационална самостоятелна комисия посети двете бази на  Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ, където наблюдава: Качеството на медицинските процеси - дали лекуването и грижите дават отговор на най-хубавите интернационалните стандарти; Безопасност на пациентите; Управление на здравната система: каква е успеваемостта на системите и процесите в болничното заведение, с цел да се подсигурява оптималната работа и управление; Обучение на личния състав и актуализации за даване на най-съвременните технологии и способи на лечение; Интеграция на технологиите за възстановяване на опазването на здравето.

„ Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ има задоволителен резултат от този непоколебим развой на акредитация, което служи за удостоверение на нашата лоялност към безупречното даване на здравни грижи на нашите пациенти. Този триумф би бил неосъществим без ангажираността и професионализма на екипа ни, който се стреми да дава най-хубавото лекуване и грижи. Ние сме признателни на всички наши пациенти, които ни доверяват своето здраве и здравословни потребности. Вярваме, че този четвърти документ от JCI е отличие, което укрепва позицията ни като водач в здравната промишленост и в същото време укрепва решимостта ни да продължим да предоставяме висококачествени медицински грижи, основани на последните технологии и практики “, отбелязва господин Андрей Марков, шеф на лечебното заведение.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР