За четвърти пореден път бойната верига SENSHI ще зарадва феновете

...
За четвърти пореден път бойната верига SENSHI ще зарадва феновете
Коментари Харесай

SENSHI 4: Най-добрите бойци излизат на ринга във Варна за бойното шоу на годината

За четвърти следващ път бойната верига SENSHI ще зарадва почитателите на бойните спортове с вълнуващо шоу, изпълнено с напрегнати борби сред някои от най-хубавите бойци в света.

В Двореца на културата и спорта във Варна ще се организира четвъртата професионална галавечер на организацията.

Последното издание на SENSHI се организира в Камчия, в по-специален формат, с дуели само по карате киокушин по разпоредбите на новата Професионална лига на Световния киокушин съюз. Такъв вид бойна вечер се състоя за пръв път в България и провокира огромен интерес. Над 1500 души наблюдаваха спортното събитие онлайн и съвсем двойно повече онлайн на Boec.com и Fite.tv, където се излъчваше в действително време.

Сред българските асове, които се отличиха до момента на професионалния кръг на SENSHI са Николай Йоргов, Петър Стойков и Атанас Божилов. И тримата имат по две победи на бойните церемония вечери, като през април Божилов завоюва международната купа по кикбокс на WAKO PRO от второто издание на SENSHI в столичната зала " Арена Армеец ". Другият български гений по бойни спортове Ники Йоргов пък беше на крачка да означи три следващи победи във веригата през юли. Той съумя да се класира на край, само че отпадна поради контузия и лекарска възбрана. За сметка на това Петър Стойков донесе на България купа от първото по рода си издание на SENSHI по киокушин - SENSHI Cup.

Този път галата ще предложи доста атрактивни дуели в два спорта - кикбокс и карате киокушин.

Феновете на бойните спортове ще станат очевидци на общо 12 срещи. Пет от тях ще изправят един против различен каратисти против кикбоксьори, в жанр фул контакт карате киокушин.

Два от мачовете ще се играят по регламента на К-1, а останалите пет конфликта ще са по правилника на Професионалната лига на Световния киокушин съюз, където съвсем всичко е разрешено.

Организаторите са безапелационни, че и този път са подготвили доста оспорвана бойна карта, която да опълчи някои от най-хубавите бойци от страни, известни с високата си класа в бойните спортове. Срещу тях на кръга ще се изправят и български състезатели.

Най-добрите бойци от тима на холандската кикбокс легенда Петер Артс още веднъж са част от звездните имена, които ще се изправят на кръга на четвъртото издание на SENSHI. Трикратният първенец на Япония по карате Юта Учида, първенецът по кикбокс на Холандия Бадр Фердус, Томас Дуве и Иляс Букаюа са холандските асове, които ще се борят за трофеи на зрелищната бойна галавечер.

Бойците на Артс ще вземат участие за повторно в съревнование от веригата SENSHI и към този момент демонстрираха доста класа и атракция в своите дуели. Сега, малко повече от шест месеца след дебютите си в бойното шоу, те се завръщат в България още по-мотивирани за победа.

В Двореца на културата и спорта във Варна Иляс Букаюа, Юта Учида и Бадр Фердус ще се бият в жанр фул контакт карате киокушин. Томас Дуве от школата на " Холандския дървосекач " ще се състезава по разпоредбите на К-1 в категория 80 кг.

Легендарни кикбоксьори и киокушин карате майстори пристигнаха в България особено за четвъртото издание на SENSHI. Чаканото бойно шоу почете и четирикратният първенец на К-1 - Ернесто Хуст. Заедно с него пристигна друго холандско великолепие - Петер Артс, който е троент отличник на К-1. Генералният секретар на най-голямата киокушин организация KWU - Сенсей Александър Пичкунов също е измежду специфичните посетители. Лендарният войник има край на международните серии Гран При по К-1 през 2007 и 2008 година Освен това е и бронзов медалист от Световното състезание по карате киокушин през 2005 година, сребърен медалист от шампионата на Русия по киокушин през 2004 година и победител в Купата на Русия по киокушин от 2001-ва.

Шихан Рамил Габасов, който е член на Борда на Световния Киокушин Съюз и ръководител на Руския съюз по бойни изкуства, взе присъединяване в семинара.

Паралелно с бойното шоу, от 24-ти до 26-ти октомври KWU International Professional League провежда семинар за инструктори, състезатели и съдии - по разпоредбите на професионалната лига, както осведоми boec.bg. За всеки сполучливо минал семинара бе издадена тапия. Обучението водиха Ернесто Хуст, Петер Артс, Сенсей Александър Пичкунов, Шихан Иво Каменов и Шихан Асен Асенов.

Набиращата сериозна известност бойна верига SENSHI получи следващо самопризнание. Двама потвърдени бойци - Ян Соукуп и Тимур Гасташев, ще премерят сили в киокушин мач по разпоредбите на KWU SENSHI. Най-добрият чешки каратист и двукратният международен първенец се срещат на 1 ноември в " Лужники Спортс Палас " (Москва), като са част от зрелищната церемония " Битва Чемпионов 11: Школа срещу школы ", написа boec.bg. Соукуп е европейски първенец, сребърен медалист от Световното състезание и отличник на влиятелната конкуренция " All Japan ". Гасташев е прочут у нас - завоюва първото издание на " SENSHI Cup " товя лято в Камчия при 95-килограмовите, също така е международен и европейски първенец.

Главен арбитър ще бъде Сенсей Александър Пичкунов, който е генералният секретар на най-голямата киокушин организация KWU.

Вече се убедихме какъв брой зрелищни са фул контакт битките с разрешени удари в главата. Първата по рода си " SENSHI Cup " предложи доста атрактивни борби в Камчия това лято.

Така напълно основателно, такива мачове ще има и на SENSHI 4, което стартира в 19:00 часа довечера, в Двореца на културата и спорта във Варна. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР