За четвърти пореден път бе отложено делото срещу Димитър Желязков,

...
За четвърти пореден път бе отложено делото срещу Димитър Желязков,
Коментари Харесай

Четвърти фалстарт на делото срещу Митьо Очите

За четвърти следващ път бе отсрочено делото против Димитър Желязков , по-известен като Митьо Очите, съобщи „ Българска телеграфна агенция “. Той е упрекнат като началник на проведена незаконна група, занимавала се с изнудване, насила посредством закани, палежи и разпространяване на опиати . Според прокуратурата Желязков и неговите доближени са правили незаконна активност за интервал от към пет години сред 2013 и 2018 година.

Днешното съвещание бе отсрочено заради неявяването на един от подсъдимите в Софийски градски съд. Според неговия юрист той е трябвало да посети собствен непосредствен, който е бил признат в болница по неотложност . Различните здравословни проблеми са и главната причина, делото да не може да тръгне толкоз дълго време. Предходното съвещание да вземем за пример бе отсрочено, откакто Иван Ангелов, който е един от подсъдимите, ненадейно постъпи в болница с бактериална зараза. 

Софийски градски съд насрочи 11 април за дата на идващото съвещание, когато ще бъде изработен пети опит за старт на процеса. Тогава се чака да бъде подготвена и съдебно-медицинската експертиза на Димитър Желязков, обвързвана с настояването на отбраната да бъде изменена мярката за неотклонение на подсъдимия, който сега е под домакински арест.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР