За четвърти път Софийски градски съд отложи делото срещу Димитър

...
За четвърти път Софийски градски съд отложи делото срещу Димитър
Коментари Харесай

За четвърти път: Отложиха делото срещу Митьо Очите

За четвърти път Софийски градски съд отсрочи делото против Димитър Желязов - Митьо Очите и още няколко души, оповестява Българска телеграфна агенция.

Този път причина за анулацията на разпоредителното съвещание бе, че единият от подсъдимите не се яви. Той трябвало незабавно да отиде до болница, където негов непосредствен постъпил.

Пети опит съдът следва да направи на 11 април, когато се чака да бъде подготвена и съдебно-медицинската експертиза на Димитър Желязков, обвързвана с настояването на отбраната да бъде изменена мярката за неотклонение на подсъдимия в по-лека.

Припомняме, тъй като един от подсъдимите - Иван Ангелов, ненадейно постъпил с бактериална зараза в лечебно заведение.

Вторият опит бе на 19 декември 2022 година, когато различен обвиняем - с обяснението, че от нощес не може да се свърже със бранителя си. Поради това, а и тъй като е постоянно известен, съдът санкции юриста с 500 лв..

Първият несполучлив старт на делото бе на 28 октомври 2022 година, когато по разнообразни аргументи. Тогава съдът остави Димитър Желязков под домакински арест , откакто отхвърли да промени мярката му за неотклонение в по-лека.

Митьо Очите е за изнудване, насила посредством закани, палежи и разпространяване на опиати. Групата е работила от януари 2013 година до 2 август 2018 година в Бургас, Несебър, Слънчев бряг и Ямбол.

Димитър Желязков бе, а няколко месеца по-късно го
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР