За четвърти път пазарджишкото село Карабунар ще бъде домакин на

...
За четвърти път пазарджишкото село Карабунар ще бъде домакин на
Коментари Харесай

Кралете на силата готвят ново шоу в Карабунар

За четвърти път пазарджишкото село Карабунар ще бъде хазаин на " Крале на силата ". С юбилейното номер 100 издание на шоуто с 20-годишна история стартира турнето тази година. В неделя, 13 юни, американската лимузина, цялостна с дарове и известни посетители, ще паркира на площада пред кметството за празника на силата и хубостта.

„ Животът може да бъде само същински, жив и натурален в игра, другарство и веселба. Това е мотото за тази година!” - с усмивка показа известния промоутър на силовите спортове и продуцент на събитието Кирил Вълчев-Скалата.

„ Човешкият организъм създава хормони на щастието по време на спорт на слънце, чист въздух и другарска компания. Няма по-естествен регулатор на персоналния доктор прочут като имунна система,която пази човешкия жанр от хиляди години до през днешния ден. Именно истината и натуралното другарство ще избави индивида от лъжата на бездушната матрица на електронния свят в която мнозина робуват гаснейки постепенно. Ние предлагаме на деца от 4 до 84 години да се трансфорат в звезди на сцената пред публиката и специфичните посетители. Всеки получава овации, внимание и предметна премия както спомен със фотография и видео за своята победа над себе си. Искряща усмивка и щастлив взор в дребни и огромни ме карат постоянно да се любувам на умората след такива мероприятия”.

„ Освен спорта призовавам на развлечение с музикалната стратегия и компанията на хубавицата от моя екип всички ценители на хубостта и положителното въодушевление!”С възторг разгласи мениджърката на плана – пазарджишката актриса и и певица Никол Стоянова Никка.

„ Не пропускайте да стиснете ръката на новия анбсолютен първенец по културизъм Антонио Георгиев,който ще следи за вярното осъществяване на упражненията като показва своята мускулатура на международно ниво” – добави Никка.

В премиите за над 3000 лева са включени протеинови вафли, натурални сапуни, хранителни добавки, алкална вода, книги, пуканки, сладолед, ваучери.

Шоуто среща необятна медийна поддръжка, като една от партньорските медии е " Марица ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР