За четвърта поредна година проект Работилница за репортери раздаде наградите

...
За четвърта поредна година проект Работилница за репортери раздаде наградите
Коментари Харесай

Раздадоха наградите в конкурса Работилница за репортери

За четвърта поредна година план " Работилница за кореспонденти " раздаде премиите на спечелилите в състезанието - образование, което разкрива и подкрепя млади журналистически гении.

Враца

Церемонията се организира във Враца, а тематиката на състезанието е " Пътят към дома ". Българска национална телевизия е медиен сътрудник на плана.

В четвъртото издание на обществения план участваха 121 деца от междинните учебни заведения в 15 общини с над 300 журналистически материала.
Десислава Василева, основател и уредник на " Работилница за кореспонденти ": Освен, че ориентираме кариерно тези участници, ние откриваме капацитет, развиваме го и тези гении не престават да се развиват и след този план.
Сред многочислените награди за спечелилите са образование по публицистика в УНСС и летни стажове в печатни и електронни медии.
Филипа Иванова, тв водещ и член на журито: Радвам се, че изборът на журито съответства с моя избор за стажант в Българска национална телевизия през лятото, това ще даде една убеденост на бъдещата ни колежка и се надявам да се осъществя сполучливо в нашата специалност.
Четиримата огромни спечелили ще посетят Брюксел и ще се срещнат с работата на Европарламента.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР