За четвърта поредна година Kia заема челна позиция сред нелуксозните

...
За четвърта поредна година Kia заема челна позиция сред нелуксозните
Коментари Харесай

Kia зае първо място според проучването за качество на J.D. Power

За четвърта поредна година Kia заема челна позиция измежду нелуксозните марки в американската авто промишленост съгласно изследването за качество на J.D. Power (IQS) 2018. Kia затвърди лидерската си позиция с преимуществата на водещите в съответните сегменти модели: Sorento (SUV) и Rio (Малък автомобил), до момента в който Optima (Автомобил от междинен клас), Sportage (Малък SUV) и Sedona (Миниван) се класира на влиятелното второ място, а за Forte (Компактен автомобил) бе отредено трето място. След като завоюва IQS премиите през 2015 година, 2016 година и 2017 година, многогодишният любимец на американските консуматори - Soul за следващ път бе отличен в категорията на компактните мултифункционални модели.
" Водещата позиция измежду всички всеобщи автомобилни марки в продължение на 4 поредни години е гаранция за изключителното качество и високо равнище на направа на всеки автомобилKia,” сподели Майкъл Кол, Главен действен шеф и EVP, Kia Моторс Америка. " С 2 лидерски позиции и спомагателни 5 награди в топ 3 на съответните категории, КИА още веднъж показва своя непрестанен напредък и фокус на марката върху удовлетворението на потребителите от колите с марка Kia ".

Годишният отчет на J.D. Power 2018 проучва мнението на 75 712 автомобилни консуматори и прави оценка задоволство от ръководството, мотори и трансмисии, и проблеми свързани с качеството за интервал от 90 дни след покупката на автомобила.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР