За четвърта поредна година екипът на Генералното консулство на България

...
За четвърта поредна година екипът на Генералното консулство на България
Коментари Харесай

Ниагарският водопад отново ще грейне в бяло, зелено и червено

За четвърта поредна година екипът на Генералното консулство на България в Торонто провежда осветяването на Ниагарския водопад в цветовете на българския трикольор по случай 3 март. То ще стартира в 22 ч. локално време, съобщи генералният ни консул в Торонто Велислава Панова. 

В провинция Онтарио отбелязването на Националния празник на България ще продължи и на 4 март, когато от 14 ч. пред постройката на общината в град Ниагара Фолс на специфична гала ще бъде издигнато българското знаме.

Това се случи във връзка националния ни празник

Като част от плануваните събития българското знаме ще бъде издигнато и пред постройката на Народното събрание на провинция Онтарио от 12:15 ч. на 6 март.

Националният ни празник ще бъде маркиран и в провинция Британска Колумбия, където в цветовете на българския байрак ще бъдат осветени постройката на общината във Ванкувър и най-старият мост в града – „ Бурард бридж “.

Тържества нямаше поради войната в Украйна, сподели ген. консул на България в Торонто

В столицата на провинция Албърта – град Елдмънтън, в бяло, зелено и алено ще бъде осветлен „ Хай левъл бридж “, а в град Калгари трибагреникът ни ще бъде издигнат  пред постройката на общината.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР