За четвърта поредна година Българската социалистическа партия ще проведе своята

...
За четвърта поредна година Българската социалистическа партия ще проведе своята
Коментари Харесай

БСП продължава за четвърта година кампанията Солидарен Великден

За четвърта поредна година Българската социалистическа партия ще организира своята акция " Солидарен Великден ". Инициативата е на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя се организира за първи път преди три години, а след сполучливото й осъществяване Нинова разгласи, че тя става годишна.
В акцията ще се включат народните представители от Българска социалистическа партия, младежите от Младежкото обединяване, както и всички структури на партията в страната. 
Те подготвят великденски пакети, с които да зарадват небогати, обществено слаби, деца, самотни и настанените в домове възрастни хора. " Нека в тези християнски празници покажем още веднъж своята съпричастност към деца, небогати, самотни и обществено слаби. Да им дадем нашата топлота и грижа ", обърна се Нинова към социалистите в цялата страна.
Кампанията има за цел да помогне на безработните, бедните, обществено слабите, младите фамилии и възрастните хора и да им даде лъч вяра за идните светли празници. 
Инициатива има за цел да подтиква и да помогне на българското произвеждане и производители, като се закупят артикули родно произвеждане. По този метод ще се подкрепи и българският бизнес.
Благодарение на " Солидарен Великден " през годините десетки хиляди обществено слаби българи имаха своя заслужен празник. Дори КОВИД пандемията не съумя да помрачи празника, когато социалистите още веднъж подариха хранителни артикули, дезинфектанти и писиар проби в цялата страна с благопожелание за здраве и религия.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР