За чертаната перспектива сглобката“ да управлява 10 години, за скандалите

...
За чертаната перспектива сглобката“ да управлява 10 години, за скандалите
Коментари Харесай

Христо Проданов пред Tribune: Докладът за договора на „Булгаргаз“ с Боташ е готов от седмица

За чертаната вероятност „ сглобката “ да ръководи 10 години, за свадите към смяната в Правилника за работа на Народното събрание и за работата на парламентарните комисии за митниците, за Боташ и Балкански поток Tribune.bg беседва с народния представител от Българска социалистическа партия Христо Проданов.

Г-н Проданов, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че са водени диалози да има ръководство сред ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи за 10 години, по какъв начин гледате на това?

Излъгали са ги.

Кого имате поради, ПП-ДБ?

Да, за тях приказвам. Те бяха нужни в „ сглобката “, с цел да се гласоподават някои законови промени с нужното болшинство.

Особено за измененията в конституцията, които бяха препоръчани от тях?

Вижте какво се случва през днешния ден в зала. Променя се Правилника за работа на Народното събрание, с цел да не работи той преди изборите и да се отнеме думата на опозицията.

Затова ли бяха по този начин изнервени при договарянията за ротацията от ПП-ДБ и упорстваха първо да се вършат промени в регулаторите? Затова ли потеглиха да сменят шефове на служби и митници?

Така го виждам, нямаха си доверие.

Ще има ли съответен резултат от работата на комисиите за котрабандата в митниците, за контракта с турската компания Боташ, за построяването на Балкански поток?

Не, те се употребяват предизборно. От седмица е подготвен отчетът за контракта на „ Булгаргаз “ с Боташ, само че не се внася в зала. 

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР