За Боби Михайлов знаем основно три неща – че ни

...
За Боби Михайлов знаем основно три неща – че ни
Коментари Харесай

Ето я първата жена на Боби Михайлов, която изостави двете си деца от него-Снимка

За Боби Михайлов знаем главно три неща – че ни популяризира на международното през 94-та, само че през днешния ден хората не го понасят поради БФС, че е женен за Мария Петрова и двамата са дружно в положително и зло и до през днешния ден и… че първата му жена, майката на Ники Михайлов и сестра му Бисера, ги е зарязала и хукнала с различен мъж.

През годините обаче самата Петя оставаше като някакъв тайнствен облик и никой не я беше виждал.

Разбираемо е да няма фотоси, децата й съвсем не й говореха, а Борислав не я е и споменавал. Предателството й е тежко – тя изневерява на Михайлов с най-хубавия му другар, а след това си оставя дечицата и хуква да гони Михаля в Америка.

Там ражда дете от въпросния приятел на Боби, за който се омъжва, само че по-късно тя влиза в ролята на натирената, тъй като той й бие шута. Днес Петя Костова е още веднъж омъжена и отново живее зад океана, само че е съумяла най-малко частично да поправи връзките си с двете си към този момент огромни деца.

Ники Михайлов даже я е срещнал с годеницата си Николета Лозанова, а преди време споделяше в изявленията, че десетилетия не е желал да чува даже за майка си.

„ Тя ни остави, когато бяхме дребни и имахме най-голяма потребност от нея. Години наред бях женомразец и ненавиждах дамите, смятах ги за подли същества. Но татко ми ми изясни, че това не е по този начин и че не всички дами биха те предали “, споделяше Николай.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР