За бебе работят Тихомир Георгиев - Тишо Боксьора и неговата

...
За бебе работят Тихомир Георгиев - Тишо Боксьора и неговата
Коментари Харесай

През отпуските му от затвора: Тишо Боксьора и силиконова теоложка работят за бебе

За бебе работят Тихомир Георгиев - Тишо Боксьора и неговата половинка Илона Георгиева. Това се случва по време на отпуските, с които лишеният от независимост е награждаван от управлението на затворническото общежитие в дупнишкотo село Самораново. Там Боксьора изтърпява 15-годишна присъда за ликвидиране в Момин проход и чака окончателното решение, откакто Апелативният спецсъд постанови 12 години зад решетките.

През тази година отпуските на Тихомир Георгиев са три. През тях двамата съумяват да се видят и да прекарат ползотворно времето си дружно. Хубавите вести за фамилията, сключило брак зад решетките, показа пред България Днес " брачната половинка му Илона Георгиева.

По време на последния отпуск от затворническото общежитие юни т.г. Илона, която е дипломирана теоложка в Софийския университет съумя да вдигне кръвното на състуденти и преподаватели от богословския факултет с присъединяване си е състезанието „ Мис Силикон “, снима любопитно клипче. В него тя влиза в ролята на щанга, а Тихомир я подвига като самобитна подготовка.

„ Три дни бяхме дружно и имахме опция да се разходим в София, да излезем на дискотека и въобще - всички естествени неща. Няма по какъв начин за по-дълго време. Така е по протокол. Идва в петък и си потегля в неделя вечерта или понеделник на обяд “, споделя Илона. По време на отпуската си Георгиев се видял със свои остарели другари, а Илона го срещнала с нейни.

„ Разхождахме кучетата ми дружно, обядвахме и вечеряхме дружно. Излязохме и на дискотека, където остана отчаян. Казва, че е направено лъскаво и личният състав е общителен, само че няма да се върнат мъжките времена от 90-те години. Сега дамите измествате мъжете и го раздават с по-голям престиж, а мъжете минават на назад във времето, което през 90-те години беше невероятно да си го помислиш - ми сподели Тихомир. И добавя - едно потомство от стомана отстъпи на такова от стъкло ", споделя пред дамата на Тишо Боксьора.

Двамата от дълго време са решили да имат бебе. „ Не съм бременна, само че сега, в който стана, ще изчакам да мине всичко наред и ще разглася обществено самата аз. Не съм от този вид дами, които парадират в обществените мрежи. Притеснявам се от силата на хората. Едни те гледат с хубави очи, други - с неприятни намерения. Така че и да стане, ще го вардя до седмия или осмия месец. Чак тогава ще го разглася ", споделя Илона.

Семейство Георгиеви има проекти да живее в чужбина. „ Аз съм се записала на уроци по немски език, британския към този момент го знам. Поддържам връзка с другарка на Тихомир от Лондон, той там живееше. Тя е бизнесдама и прояви интерес към мен и образованието ми. Сподели, че можем да създадем общ бизнес на Острова. Искам да си осигуря постоянна основа и сигурност " , добавя силиконовата теоложка.

Тя е безапелационна, че най-съществен е въпросът с развъждането и възпитанието на отрочето. „ Трябва да е по този начин, както аз желая. А точно в страна, която дава благоприятни условия, с каквито, за жалост, нашата сега не разполага. Дано в бъдеще успеем “, прибавя тя. Илона желае двамата да заживеят в Германия, защото майка й е там, а Тихомир държи за Англия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР