За българки с екзотични черти, които да позират голи пред

...
За българки с екзотични черти, които да позират голи пред
Коментари Харесай

Слай търси мексиканки в България

За българки с екзотични черти, които да театралничат голи пред камера, ще се оглежда Силвестър Сталоун у нас.

Членовете на екипа на „ Рамбо 5 “, които ще обтегнат снимачен сет у нас, търсят млади дами с мексиканска визия, научи „ Монитор “.

Кастинг организация разгласи, че наема девойки „ мексикански типаж “ - с тъмни коси, очи и загар, за продължението на паметната поредност. Възрастовата рамка е 18 - 25 години, като те ще вземат участие в подиуми по долни дрехи и топлес.

Това внесе ужас измежду част от статистите, които намират обявата за расистка и роптаят против по-високото възнаграждение на така наречен специфични персонажи, които постоянно са от различен етнос. „ Не мога да приема за вярно, че за една и съща работа се заплаща по друг метод на хора с разнообразни белези. Особено ми е мъчно да приема това, че българският етнос е дискриминиран и получава по-малко възнаграждение в личната си страна “, разяснява един от тях. От организацията прецизираха, че търсят българки, а не мексиканки, просто с по-специфични черти.

Стана ясно още, че публично фотосите на „ Рабмо 5 “ у нас ще започват през октомври, а друг месец, както беше планувано по-рано. Легендарният Силвестър Сталоун още веднъж ще раздава правораздаване в кожата на някогашната зелена барета Джон Рамбо, като ще се заеме и със сюжета на кино лентата, чийто продуцент е Ави Лернер.

По публични данни, с изключение на в България, клапата ще щракне още в Лондон и на Канарските острови.

Сюжетът ще се завърти към новите инциденти на Рамбо, който се бори с посттравматичен стрес, пробвайки се да води естествен живот в рачно в Аризона. Спокойното му всекидневие обаче се разклаща откакто негова близка другарка го моли за помощ, защото внучката й е изчезнала по време на празненство в Мексико. Оттам идва и потребността от девойки с сходна визия. Героят на Слай незабавно се заема със случая, а гърба му ще пази публицист, чиято сестра също е отвлечена.

Наскоро се разбра и къде тъкмо Слай ще се бори с неприятните – в София и на Побитите камъни край Варна.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР