За бъдещето на Земята, ролята на източните народи, територията на

...
За бъдещето на Земята, ролята на източните народи, територията на
Коментари Харесай

Бъдещето принадлежи на източните народи ♥ Слава СЕВРЮКОВА

За бъдещето на Земята, ролята на източните нации, територията на България, ориста на Русия и Съединени американски щати, с пророчествата на свръхфеномена Слава Севрюкова („ Зеница към Вселената. Свръхфеноменът Слава Севрюкова “, изд. Факел експрес).

(1902 ~ 1991)

За Земята

Земята, едвам не е задоволително за някои, е рационално творение. Диша с оредяващите бели дробове на горите, които безжалостно сечем. Рее се, забързано устремена в върлия си ход. И като че ли не вижда какво вършим с нея.

Земята е пренаселена. Нарушено равновесие сред нашия и Отвъдния свят. Милиони и милиарди за малко ще преминат в Отвъдността. Намаляло, само че възродено, Човечеството по-късно ще поеме по нов нравствен път.

Не мислете, че земята, по която ходите, ще е все земя… Оцелелите ще са горе, по високото. Затова България – преобладаващо планинска страна – по-слабо ще пострада при бедствията.

За източните нации

Източните нации са с по-силен уклон към Духовното. На тях, запомнете добре това, принадлежи Бъдещето. Америка – „ цивилизацията на залеза “ – доколкото виждам, ще даде големи знания на Човечеството, само че земната кора ще претърпи промени…

Значима част от придобивките в духовното развиване на цивилизациите произлизат от бялата раса. Тепърва Изтокът следва да обогати света с огромни мозъци. Да го промени неузнаваемо.

Водещите открития на Човечеството в ония години ще идват все оттова. Задават се колосални трансформации. Виждам – жълтата раса занапред ще вземе връх.

Жълтата раса и източната просвета занапред ще влеят Разум и Духовност в Човечеството. Светът ще поеме към нравствено въздигане. Едва тогаз сполучливо ще се проработи за надмогване тъмните пристрастености и проявления на човешкия дух.

За територията на България

Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога забележителен пай мъчително ще се изтръгне от живата й жилава плът… От югоизточна България…

Това ще са нелеки тествания. Страната ни ще е пред заплаха от загуба на държавността. Ударът обаче няма да се одобри толкоз мъченически от народа, тъй като границите сред страните в ония години ще са размити…

Ще бъдат направени и опити елементи от североизточна България да отидат към Турция.

Едва след позорния акт на разединение на страната, загрижената за личното благополучие политическа класа внезапно ще се стресне и посъживи. Ще се осъзнае и замилее за позабравеното „ родно място общително “.

Народностната ни карма ще завърши, когато парче земя се откъсне от България. Горчива участ. Едва след това ще настъпи известно благополучие за изстрадалия народ.

Докато Европа слисана умува какво да предприеме за осиротялата ни страна, някои политици ще бъдат съдени за следващата, може би най-страшна национална злополука. Мнозина ще заплатят с лихви греховете си. От тоз момент нататък властниците ще станат извънредно деликатни към събитията в страната. В интервала, когато същата тази Европа объркана се двоуми по какъв начин да реагира, сърбите състрадателно ще ни подадат ръка. Ще ги приемем като братя.

За Русия

Русия в никакъв случай не ще рухне. Напротив, през 21 век още веднъж ще възвърне международното си господство. Славяните в никакъв случай не ще изчезнат от лицето на Земята. Отредена им е водеща духовна задача в идните бъднини на човешкия жанр.

Задават се не толкоз кръвопролитни интервенции, колкото битки за превъзходство. Но… Виждам – сред Русия и Китай кръв ще се пролее. Ще има съществено стълкновение… за благосъстоянията на безбрежния Сибир. Кармата на народите движи света. Малко от тях са лишени от нея – такава е Швейцария. По-незначителна е на Швеция…

Русите в миналото си разрешиха колосален опит с лазерно оръжие против Китай (сблъсъкът за остров Халкин хол през 70-те години). За момент там бяха изпепелени земя и хора. Това все в миналото ще би трябвало да се заплати.

За Съединени американски щати

Висшата Светлина позволи появяването на тази страна. Предначертана й е значима роля в основаването на шестата раса. От нея по-късно ще се разпилян умове-бисери необятно по Земното кълбо. За страдание оттова ще плъзне, ще поеме да води война и Злото… Краят на двадесети век ще се ознаменува с чудовищно сатанинско проявяване. Тогава ще се развихри голям мрачен дух в човешки образ. Очите на света с изненада ще се вперят в него.

Тежестта на международното развиване понастоящем е в Щатите. В тази могъща страна ще се извършат едни от най-значимите международни научни открития.

Щатите, славна страна, за жалост е притежател и на рискови язви – принуждение, ламтеж за благосъстояния непременно. Светлината от много време изгрява от Изток. Западът блестящо свети по залез слънце…

Самоувереността в личната недостижимост на „ мощните на деня “ ги прави уязвими. Задава се внезапен поврат.

Из: „ Зеница към Вселената. Свръхфеноменът Слава Севрюкова “, Христо Нанев, изд. Факел експрес, 2007
Снимка: kosmicheskovreme.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР