За 8 месеца Украйна е понесла загуби за над 350

...
За 8 месеца Украйна е понесла загуби за над 350
Коментари Харесай

Любо Кольовски: Замъгляват се умишлено и сведенията за т. н. мръсни бомби - Топ новини


За 8 месеца Украйна е понесла загуби за над 350 милиарда $. Унищожени са 40% от енергийната система на страната. Европейски Съюз, Съединени американски щати и НАТО не престават да наливат нови милиарди за въоръжаване на УВС. Няма данни какъв брой от парите на антируските сили отиват за финансиране на лъжлива агитация и откровени неистини и фалшификации за хода на военните дейности.

Замъгляват се съзнателно и сведенията за т. н. мръсни бомби, с които воюващите се заплашват между тях и провокират нервности освен в Европа. Не се откри и един нашенски наблюдаващ, който да проучва обективно обстановката, като стъпи на гледната точка, че тази война не е наша война, макар участието ни в Европейски Съюз и НАТО.

За сметка на това тъпите ни политици нямат спирачка в безумните си извършения и зверски хрумвания непременно да вкарат България, най-бедната и най-корумпираната страна в Европейски Съюз и цяла Европа, във войната сред двама диктатори, която война е измислена някъд зад океана.

Любо Кольовски,фейсбук

За 8 месеца Украйна е понесла загуби за над 350 милиарда $. Унищожени са 40% от енергийната система на страната. Европейски Съюз,…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР