За 8 март тази година Burgas24.bg реши да обърне внимание

...
За 8 март тази година Burgas24.bg реши да обърне внимание
Коментари Харесай

Спечели подарък за 8 март на своята майка от Burgas24.bg



За 8 март
тази година Burgas24.bg реши да обърне внимание на най-силния пол в нашия град – майките, работещите майки , които сполучливо се оправят с всичко у дома и на работа. Тези, които колкото и да ги брули животът, постоянно се изправят и не престават.

За геройствата и за това, че постоянно са до нас, желаеме да ги поглезим за празника, с акцията си МАМА ПЕПЕЛЯШКА . Да се почувстват повече дами и по-малко работещи майки.

С какво ще ги поглезим…? С практики по Йога, Пилатес, ЧиГун , обезпечени от АМРИТА ЦЕНТЪР, с процедури лазерна епилация , обезпечени от AURA LASER CENTER или с релаксираща нощувка за двама на остров Света Анастасия , обезпечени от ОБЩИНА БУРГАС.

Как ще се случи това? Като вие, да тъкмо вие, предлагате майките, които смятате, че заслужават да носят купата МАМА ПЕПЕЛЯШКА и да получат подарък за празника, един ден релакс, успокоение, хубост, единствено за себе си !

Номинирайте в МАМА ПЕПЕЛЯШКА вашата майка, вуйна, сестра, братовчедка или другарка от Бургас , като изпратите на нашата поща [email protected] отговор от 8 фрази , на въпроса за какво тъкмо тя би трябвало да завоюва, нейна фотография и координати за контакт с вас. Кажете ни с какво тя е най-прекрасната майка , а на идващия ден ние ще публикуваме в Burgas24.bg историята й с нейна фотография, дружно с останалите изпратени истории.

Идеята ни е всеки ден до празника на дамата да четем такива истории, с цел да ни служат като добър образец, който всички ние да следваме.

Навръх 8 март ще изберем 8 от всички участнички , които ще завоюват премиите , които с толкоз старание и труд са си заслужили.

Покажете ни прелестните майки на Бургас, а ние ще ги наградим за това, че са такива!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР