За 2023 г. Harley-Davidson представя два нови мотоциклета CVO, които

...
За 2023 г. Harley-Davidson представя два нови мотоциклета CVO, които
Коментари Харесай

Harley-Davidson представя нови лимитирани модели - видео

За 2023 година Harley-Davidson показва два нови мотоциклета CVO, които се отличават с извънреден нов дизайн, усъвършенствана технология и динамично показване. Строго лимитираните модели CVO Street Glide и CVO Road Glide ще бъдат показани на събитията по случай 120-тата годишнина на Harley-Davidson в Будапеща и Милуоки в средата на годината.

От 1999 година Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO) предлага на клиентите машини в строго лимитирани серии, които се отличават с продуктивност, жанр, външен тип, майсторство и внимание към детайла. През десетилетията дизайнерите и инженерите на Harley-Davidson деликатно усъвършенстваха и променяха тези мотоциклети, с цел да създадат всяко каране неповторимо преживяване, като в същото време почитат дългата история на марката и многото емблематични стилове.

„ С представянето на новите модели CVO Street Glide и CVO Road Glide, ние изцяло преосмислихме два от най-емблематичните модели на Harley-Davidson, разширявайки още веднъж границите на CVO “, разяснява Йохен Цайц, ръководител, президент и основен изпълнителен шеф на Harley-Davidson - „ Това са кардинално нови концепции, които слагат началото на нова епоха на нововъведения, дизайн и технологии. Те издигат както продуктите на Custom Vehicle Operations, по този начин и преживяването от карането на Grand American Touring Bike на ново равнище. 2023 CVO Street Glide и CVO Road Glide сложи нови стандарти за най-хубавото преживяване при каране на Harley-Davidson. "



Новопроектираният обтекател Batwing на CVO Street Glide в този момент наподобява още по-динамичен. Предното му стъкло е извито по-наклонено, а фарът и мигачите са модифицирани. Въпреки че дизайнерите резервираха класическата Т-образна форма, в този момент силуетът наподобява по-модерен. Обтекателят се слива с линиите на резервоара, страничните панели и кутиите.

Новият обтекател на CVO Road Glide съставлява нападателна актуализация на предходния дизайн на Sharknose и се вписва хармонично в силуета, избран от резервоара, страничните панели и кутиите. Широкият LED фар акцентира хоризонталата, само че образно припомня на двата детайла, които преди определяха стила на обтекателите Sharknose. Мигачите са интегрирани във външните елементи на присъщото светлинно тяло.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР