За 20-и път БГ Радио стартира гласуването за Годишните си

...
За 20-и път БГ Радио стартира гласуването за Годишните си
Коментари Харесай

Стартира гласуването за музикалните награди на БГ Радио

За 20-и път БГ Радио започва гласуването за Годишните си музикални награди.

Първият стадий от конкуренцията към този момент тече на формалния уеб страница на медията – www.bgradio.bg, като почитателите могат да избират по пет любимци, които да предлагат в 10 категории. Това са: БГ Дебют, БГ Песен, БГ Текст, БГ Изпълнител, БГ Изпълнителка, БГ Група, БГ Дует/Вокална група, БГ Комбинация, БГ Албум и БГ Видеоклип с песни, показани за първи път в ефира на БГ Радио през миналата календарна 2021-та година.

Припомняме, че на миналогодишните музикални награди на БГ радио Тото от „ СкандаУ “ и Поли Генова прибраха огромните оценки. Именно изпълнителката на "На дебелоглав " беше една от водещите на шоуто, а публиката я разгласи за БГ изпълнителка на годината. Тото взе същата премия в мъжката категория, само че с изключение на за най-хубав БГ реализатор той обра статуетките в още 3 категории

Заедно с група „ СкандаУ “ завоюваха наградата за БГ дует/трио/вокална група, а за взаимния си план "Заедно " със Слави и Ку-ку бенд отнесе вкъщи отличие за БГ композиция и БГ видеоклип.

С най-вече призове след Тото пък се подреди Миро, на който публиката отреди достойнството да прибере премиите за БГ ария и БГ текст за ария за "Очите " от най-новия му албум. Съвсем не изненадващо родната ни представителка на „ Евровизия “ сграбчи статуетката за БГ дипломат, а малко от силата на песенния конкурс беше импортирана и на церемонията, защото изпълнителката на Growing Up Is Getting Old не пропусна да подари няколко песни на гостите на шоуто.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР