За 16-а година Dir.bg ще проведе националния конкурс Най-красива абитуриентка“-

...
За 16-а година Dir.bg ще проведе националния конкурс Най-красива абитуриентка“-
Коментари Харесай

Стартира конкурсът „Най-красивата абитуриентка“

За 16-а година Dir.bg ще организира националния конкурс „ Най-красива абитуриентка “- премеждие, целящо да открие онази млада дама измежду завършващия випуск, която се отличава със своята естествена красота, магнетично омагьосване и удивителен жанр, въплъщаваща всички забележителни качества на днешните зрелостници.

Преди дванайсет месеца тя бе открита в София, измежду дипломиращите се в 157-а гимназия. Тогава Мирела Маринова завоюва първото място, а в този момент това можеш да бъдеш ти!

Ако тази година напускаш класната стая вечно, оставяйки учебното заведение зад тила си, и искаш да споделиш моменти от своя магически бал, то може да се включиш конкурсa и да бъдеш идната победителка за 2023-а.

По бит едното от лицата в журито ще бъде миналогодишната носителка на купата, а другите три, ще бъдат оповестени напълно скоро. Досега очарователните участнички, записали се за състезанието, са оценени от известни, уважавани и обичани артисти, артисти, спортисти, публицисти и още доста други, което значи, че и този път няма да липсват известни имена.

Повече информация за състезанието може да намерите ТУК.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР