За 15-тапоредна година, в навечерието на най-чакания, на най-обичания от

...
За 15-тапоредна година, в навечерието на най-чакания, на най-обичания от
Коментари Харесай

Библиотеката в Сливен организира конкурс „Коледна магия“ за картичка и оригинално пожелание

За 15-тапоредна година, в навечерието на най-чакания, на най-обичания от децата празник, Регионална библиотека „ Сава Доброплодни ” провежда конкурс за коледна картичка и автентично коледно благопожелание „ Коледна магия “ – 2023, с цел да насърчи децата и младежите да пресъздадат коледната магия - светла, красива и съзидателна.

За да се включат в състезанието, те би трябвало да нарисуват върху картон коледна картичка с оптимален размер до 15х21 см. Към нея, на спомагателен лист, да прибавят своето автентично благопожелание за празника и да я донесат в Детския отдел или да я изпратят по пощата на адреса на библиотеката /гр.Сливен, ул. ”Никола Карев ” 1, Република България ”Сава Доброплодни ”/ до 11 декември 2023г. в това число.

Участие в състезанието могат да вземат деца и младежи на възраст от 6 до 16 години.Към творбите за състезанието, на спомагателен лист, всеки участник би трябвало да добави и следната информация: три имена, възраст (навършени години), учебно заведение, клас, домакински адрес, телефон и e-mail за контакти.

Специално жури ще оцени изпратените произведения.

В дните преди Коледа, всички изпратени картички ще бъдат показани на галерия във фоайето на библиотеката и виртуално в YouTube канала на институцията.

Предвидени санагради, както за най-красивите картички, по този начин и за най-оригиналните коледни пожелания.

Наградите на отличените участници в двата раздела на състезанието ще бъдат връчени на специфична гала на 21 декември /четвъртък/ 2023г., от 11:00ч., в Република България „ Сава Доброплодни ”, в границите на програмата „ Коледа в библиотеката ”. Участниците, които не могат да участват на церемонията, ще получат премиите си по пощата.

Изпратените за състезанието картички не се връщат на участниците.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР