За 15-а поредна година Капитал ще събере на едно място

...
За 15-а поредна година Капитал ще събере на едно място
Коментари Харесай

"Капитал" среща бизнеса и правителството за 15-а поредна година

За 15-а поредна година " Капитал " ще събере на едно място изпълнителните шефове на водещите компании в България и основни фигури от държавното ръководство. Основните тематики, които ще се разискват на конференцията на 11 октомври, са рецесията с енергийните цени и опциите за стабилизация на стопанската система посредством проекта за възобновяване. В събитието ще вземат участие президентът Румен Радев и служебният министър председател Стефан Янев, както и министри от кабинета. Срещата стартира в 17 часа и ще се излъчва онлайн на уеб страниците на " Капитал " и " Дневник ", както и на Фейсбук страниците на двете медии.

Събитието ще даде опция на представителите на бизнеса да получат по-добра визия за държавната политика през идната година и на тази база да възнамеряват своята тактика. По време на полемиката те ще могат също да слагат проблемите, с които фирмите им се сблъскват в България и вероятните решения. Сред основните въпроси, които задграничните камари слагат сега, са високите цени на електрическата енергия и природния газ и забавеното финансиране по проекта за възобновяване. Наред с това проблематични остават и тематики като неналичието на качествена работна ръка, върховенството на закона и опазването на здравето.

Конференцията ще бъде открита от президента Румен Радев, като изявление се чака да бъде направено и от премиера Стефан Янев. В събитието ще вземат участие също министрите на енергетиката Андрей Живков и на стопанската система Даниела Везиева. Сред гостите ще бъдат също представители на Европейската банка за вложения, посланици, както и представители на интернационалните търговски камари.

За 15-а поредна година " Капитал " ще събере на едно място изпълнителните шефове на водещите компании в България и основни фигури от държавното ръководство. Основните тематики, които ще се разискват на конференцията на 11 октомври, са рецесията с енергийните цени и опциите за стабилизация на стопанската система посредством проекта за възобновяване. В събитието ще вземат участие президентът Румен Радев и служебният министър председател Стефан Янев, както и министри от кабинета. Срещата стартира в 17 часа и ще се излъчва онлайн на уеб страниците на " Капитал " и " Дневник ", както и на Фейсбук страниците на двете медии.Събитието ще даде опция на представителите на бизнеса да получат по-добра визия за държавната политика през идната година и на тази база да възнамеряват своята тактика. По време на полемиката те ще могат също да слагат проблемите, с които фирмите им се сблъскват в България и вероятните решения. Сред основните въпроси, които задграничните камари слагат сега, са високите цени на електрическата енергия и природния газ и забавеното финансиране по проекта за възобновяване. Наред с това проблематични остават и тематики като неналичието на качествена работна ръка, върховенството на закона и опазването на здравето.
Благодарим ви, че четете Капитал!
Вие употребявате конфиденциален режим на интернет браузъра си. За да прочетете публикацията, би трябвало да влезете в профила си.

Всеки консуматор може да чете до 5 публикации месечно без да има абонамент за Капитал.
Етикети 0 0

Капитал Фейсбук Twitter
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР