За 13-а поредна година Пловдив търси и намира добрите хора.

...
За 13-а поредна година Пловдив търси и намира добрите хора.
Коментари Харесай

За поредна година Пловдив отличи добрите хора

За 13-а поредна година Пловдив търси и намира положителните хора. И тази година в акцията „ Пловдив – град на положителното “ постъпиха стотици номинации за хора с положителни сърца, номинирани от своите съграждани.

В продължение на месец пловдивчани имаха опцията да опишат за хората, които безкористно оказват помощ на нуждаещите се, а на гала през днешния ден бяха отличени „ най-хубавите “ измежду тях. За поредна година журито в акцията беше сложено пред нелеката задача да избере по един човек във всяка една от четирите категории – „ Градско развиване “, „ Социална активност “, „ Образователна активност “ и „ Добротворчество “.

Церемонията откри зам.-кметът по обществена политика Георги Титюков. Тойвръчи и първата премия, която беше присъдена в категория „ Градско развиване “ на Яна Димитрова – член на съдружие „ Браво Пловдив “.

„ Яна е мотиватор и инфекциозен образец. Тя е основател и главен уредник на множеството положителни неща, които вършат членовете на сдружението ни, измежду които почистването на парк „ Лаута “, възобновяване на детски площадки и площадки за разхождане на кучета, запълване на рискови дупки в разнообразни елементи на града “, споделят за нея сътрудниците й.

„ Сигурна съм, че да си интелигентен или хубав е подарък. Да си добър или неприятен обаче е избор. Вярвам, че положителните неща могат да бъдат доста повече “, съобщи при приемането на премията Яна Димитрова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР