За 11-ти път светът отбелязва инициативата Часът на Земята. България

...
За 11-ти път светът отбелязва инициативата Часът на Земята. България
Коментари Харесай

Фермерски фестивал гостува в София по случай Часът на Земята

За 11-ти път светът отбелязва самодейността " Часът на Земята ". България празнува тази акция за девета поредна година. Освен, че ще бъдат призовани всички жители тъкмо 20:30 часа да понижат осветлението си в къщите, същото ще създадат и основни общински здания допълнително от 110 общини в страната. Освен самата самодейност са планувани и спомагателни акции като фермерския фестивал, който гостува в центъра на София.

Организаторите обясниха, че по време не базара присъединяване ще вземат и фермери, които работят наоколо до Натура - 2000 или в границата ѝ, тъй че тяхната продукция е екологична. Именно това е смисълът на акцията да ни подсети, че природата е значима и че измененията на климата би трябвало да бъдат предотвратени.

Освен това Столична община е разкрила пункт, където се одобряват остарели електроуреди, които хората могат да донесат до 18:00 часа.
  Светът отбелязва Часът на Земята Светът отбелязва Часът на Земята
За 11-ти път светът отбелязва Часът на Земята. Освен обичайното гасене на осветлението, тази година Столичната община ще разшири пешеходната зона п...
 Как България ще означи Как България ще означи "Часът на Земята "?
Как България ще означи през днешния ден международната самодейност Часът на Земята и с какво е значима тя, тематиката в студиото на Българска национална телевизия разяснява Владимир Иванов от WWF Б...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР