За 11-ти път бяха връчени наградите от конкурса Юрист на

...
За 11-ти път бяха връчени наградите от конкурса Юрист на
Коментари Харесай

Връчиха наградите Юрист на годината

За 11-ти път бяха връчени премиите от състезанието „ Юрист на годината ". Организатори са уеб сайтът " Правен свят " и Международния юридически център.


Голямата премия " Юрист на годината " получи ръководителят на Комисията за отбрана на персоналните данни Венцислав Караджов. Той получи най-вече гласове поради напъните на ведомството му за въвеждане на новия правилник за отбрана на персоналните данни.

Венцислав Караджов - ръководител на Комисията за отбрана на персоналните данни: Юристите от обществения бранш са, бих споделил, малко подценени, заради което аз смятам тази премия като приз за всеки правист, който всекидневно поставя старания.
Целта на премиите е да насърчи професионализма и достолепието в упражняването на правните специалности.

Гинка Христова - Международен юридически център: Поощряваме това да продължат сътрудниците адвокати, без значение в коя сфера от юридическата активност работят, да продължат да се борят, тъй като битката на този фронт не е лесна.
Наградата " Дело на годината " получи Министерството на финансите поради организирането на отбрана по делото на Държавния авариен фонд на Султаната на Оман против България пред Международния център за разрешаване на капиталови разногласия. Отличия бяха връчени и в категориите " Нотариус на годината ", " Частен правосъден реализатор на годината ", " Кантора на годината ". Специалната премия за заслуги в развиването на правото получи някогашният правосъден министър Антон Станков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР