За 10-и септември (четвъртък) е обявено така нареченото "Втора велико

...
За 10-и септември (четвъртък) е обявено така нареченото "Втора велико
Коментари Харесай

"Отровното трио" се заканва: Отряд от 700 доброволци от 25 страни е готов за събарянето на властта в четвъртък

За 10-и септември (четвъртък) е оповестено по този начин нареченото "Втора велико национално въстание ", което би трябвало да стартира в 8.00 часа сутринта. Това даде мотива във фейсбук-профила на по този начин нареченото "отровно трио ", което е уредник на митингите, да бъде оповестено 10-минутно видео.

В него юрист Николай Хаджигенов дава "инструкции за сигурност при задържане и полицейско принуждение ":

"Длъжни сме да предположим, че на следващия ден още веднъж ще има държавни или платени от олигарсите на държавното управление провокатори. Такива хора към този момент не ги снимайте и не ги давайте на полицията, тъй като тя както към този момент знаем, не реагира. Отдръпнете се от тях. Ако обаче има задоволително доста хора, евентуално няма да може да се дръпнете на никое място. Тогава просто седнете ", уточни Хаджигенов и добави:

"Нужно е да предположим, че още веднъж ще има полицейско принуждение. Полицията и "Жандармерята " ще бъдат оборудвани всички с противогази, което значи доста повече газ.

Това, което би трябвало да запомним като среща с този газ, е да не пипате нищо с ръце, дръжте си ръцете надалеч от очите, не се мийте с вода, тъй като става по-лошо.

Ще бъде проведен пункт както и предходния път зад фонтана пред Президентството, зад сцената. Поръчали сме сухи кърпи, ръкавици ".

Във връзка с утрешните митинги преди няколко дни беше оповестено основаването на доброволческа конструкция. Този следобяд стана ясно, че до тази заран има записани над 700 доброволци от 25 страни, в това число Австралия, Канада и Япония, които са подготвени да работя дружно за срутване на властта и построяването, на изтъквам, "нормална страна ".

В България тези доброволци са от над 70 града и 11 села, написа още в обява на "отровното трио ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР