З аради погребението на принц Филип братята Уилям и Хари

...
З аради погребението на принц Филип братята Уилям и Хари
Коментари Харесай

Кейт послужила като миротворец между Уилям и Хари

З аради погребението на принц Филип братята Уилям и Хари получиха опция да поддържат връзка онлайн през уикенда, а наподобява, че Кейт Мидълтън също има заслуга за това.

Пред Entertainment Tonight кралският специалист Кейти Никол споделя, че брачната половинка на принц Уилям е изиграла роля на "миротворец ".

"Те бяха доста напрегнати, до момента в който влизаха в параклиса ", споделя Никол за Уилям и Хари, предава

"Когато излязоха от там, можете да видите, че напрежението се разсейва. И, мисля че това значително се дължи на херцогинята на Кеймбридж, която предприе диалог с Хари, и когато го направи, можете да видите по какъв начин осезаемо се отпускат. “

Както Уилям, по този начин и Хари участваха в шествието зад ковчега на принц Филип по пътя към параклиса "Сейнт Джордж ", а техният братовчед Питър Филипс беше разпределен сред тях. На излизане от храма камерите уловиха Уилям, Кейт и Хари да вървят дружно, до момента в който херцогинята отстъпва обратно, с цел да даде пространство на братята.

"Винаги съм разбирала, че зад кулисите Кейт се е опитвала интензивно да реализира доближаване и да работи като миротворец сред Уилям и Хари ", споделя Никол.

"Тя обича Хари и споделя, че е сестрата, която той в никакъв случай не е имал. Сърцето й е разрушено да ги вижда скарани и мисля че тя е един от дребното членове на фамилията, които в действителност биха могли да тласнат братята един към различен, което тя и направи по един доста тънък метод, само че и доста ефикасен. "

"Със сигурност считам, че тя е изиграла много значима роля в това братята да влязат в диалог, несъмнено, пред международната преса. Всички гледаха ", изяснява още кралският кореспондент.

"Напълно вярно фокусът на деня беше върху херцога на Единбург, ставаше въпрос за сбогуването с него и никой не искаше да има прекомерно доста внимание върху Уилям, Хари и тази омраза - само че светът неизбежно наблюдаваше.

И в действителност почитатели на кралското семейство обсъждаха какво биха си споделили Хари и неговите родственици след изявлението на Опра Уинфри с принца и брачната половинка му Меган Маркъл. По време на този диалог, излъчен през март, двойката показа за расистки мнения в двореца, а херцогът на Съсекс проговори също за напрежението в връзките със брат си и своя татко.

"Тази непосредственост, това топене на ледените връзки сигурно се е случило отвън параклиса. И мисля че доста хора почувстваха облекчение ", споделя Никол за предстоящото събиране на Хари и Уилям.

"Видях Хари очевидно да се отпуска, когато херцогинята на Кеймбридж стартира да приказва с него ", твърди тя. "Толкова доста се спекулираше дали погребалното шествие ще бъде това, което най-сетне ще позволи бурните връзки сред братята ".

Според Кейти Никол всички се надяват събитието да е дало положително начало за помиряване.

Кралският кореспондент споделя още, че се чака Хари да дойде назад вкъщи в Калифорния в понеделник. Херцогът на Съсекс остава по-дълго време от плануваното и ще бъде в родината си за 95-ия рожден ден на кралица Елизабет II.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР