З аключенията на независим доклад относно интервюто с принцеса Даяна,

...
З аключенията на независим доклад относно интервюто с принцеса Даяна,
Коментари Харесай

Уилям и Хари коментираха скандала с интервюто с Даяна

З аключенията на самостоятелен отчет по отношение на изявлението с принцеса Даяна, взето от журналиста Мартин Башир за телевизия Би Би Си, провокираха скандал през вчерашния ден. Отзвукът от него продължава с реакцията на синовете на Даяна и принц Чарлз - Уилям и Хари, предадоха международните организации. представени от Българска телеграфна агенция.

Вчера изводите на отчета бяха, че журналистът Мартин Башир си е послужил с машинация ,

с цел да склони принцеса Даяна да даде изявлението, излъчено от Би Би Си през 1995 година В него Даяна правеше разкрития за брака си, намеквайки, че в него има трима души, визирайки по този метод за връзките на Камила Паркър-Боулс и Чарлз, и признаваше, че тя самата има връзка, напомня Франс прес.

За да се добере до Даяна журналистът Башир се свързал с брат ѝ Чарлз Спенсър и го измамил ,

показвайки му подправени банкови извлечения, че службите за сигурност са плащали на двама души в кралския двор, с цел да наблюдават сестра му. Именно това предиздвикало братът на Даяна да ѝ показа журналиста и да се стигне до изявлението, гледано от 22,8 милиона фенове.

Вчера журналистът Мартин Башир се извини за стореното от него, само че приветства смелото решение на принцесата да опише историята си, да приказва безстрашно за компликациите, с които тя се е сблъскала. Той обаче отхвърли подправените банкови извлечения да са били аргументът, довел до изявлението.

Но това не успокои пристрастеностите.

Принц Уилям упрекна непосредствено Би Би Си, че

посредством своите пропуски по случая с изявлението е подхранила страховете, параноята и самотата на Даяна в последните години, които той е прекарал с нея, както и че е отровила връзките ѝ с принц Чарлз.

"Според мен разочароващият метод, по който беше получено това изявление, доста повлия на това, което моята майка сподели. Интервюто имаше огромен принос за утежняването на връзките на родителите ми и от този момент нарани безброй други хора ", сподели Уилям.

Принц Хари не остана по-назад от брат си и осъди практиките на Би Би Си.

"Вълнообразният резултат от тази просвета на употреба и на практики, противоречащи на всякаква нравственос, в последна сметка ѝ лиши живота ", съобщи той, говорейки за гибелта на майка си.

Би Би Си насочи документално опрощение на принцовете Уилям и Хари, на принц Чарлз и на брата на Даяна, добавя Би Би Си.

Според Уилям обаче корпорацията се е провалила изяло в следствието на въпроса с изявлението и е прикрила детайли, които не са ѝ се понравили по случая.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР