З абавни и много емоционални събития предстоят за любимите герои

...
З абавни и много емоционални събития предстоят за любимите герои
Коментари Харесай

Щуро ергенско и моминско парти в “All Inclusive“

З абавни и доста прочувствени събития предстоят за обичаните герои от “All Inclusive” в новия епизод на фамилната комедия довечера по NOVA. Ден преди дълго чаканата женитба на Евдокия (Нели Монеджикова) и Чефо (Любомир Бъчваров), приятелите им провеждат моминско и ергенско празненство. Явор (Юлиян Малинов) изненадва булката със страховит ваучър, към който с наслада се причисляват Марияна (Елена Атанасова) и Елена (София Маринкова). Мъжкият тим по никакъв начин не отстъпва и устройва буйна вечер за Чефо, отбелязвайки последния му ден като ерген. Настроението и на двете паралелни празненства е повече от положително, а младоженците се забавляват от сърце с радостните си компании. Една провокация обаче ще преобърне действието, отключвайки непредвидена изненада.

Изненада приготвя и Парушев (Петър Калчев), който има страхотна концепция за Нова година. Емил (Явор Борисов) не е толкоз вдъхновен, само че сърце не му дава да унищожи ентусиазма на приятеля си. Какво е намислил Парушев, има ли хрумването му нещо общо с Калина (Рада Кайрякова) и по какъв начин проектите на Емил ще се трансформират единствено с един ненадейно известие от чужбина?

Денис (Симеон Ангелов) и Стефани (Дебора Жечева) се заемат с нова и доста виновна задача. Разбрали за разрива в връзките сред Надя (Йоанна Начева) и Мартин (Алекс Иванов), двете хлапета измислят скришен проект, по какъв начин да ги сдобрят. С помощта на малко детска ловкост, те се пробват да спасят връзката им, само че дали ще съумеят, следва феновете да схванат довечера в 21:00 ч. по NOVA.

Гледайте третия сезон на щурото фамилно премеждие „ All Inclusive “ всеки петък, от 21:00 ч., по NOVA. Повече информация може да откриете в профила, страницата и на сериала.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Младеж отбиващ военна работа е пуснат в отпуск. Прибира се у дома и бащата пита: - Е, по какъв начин е в армията? - А, тия са абсолютни… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТежката злополука стана в ДобричВижте какво споделят експертитеЕрдоган: Намерението ни е до края на май да продължим да действаме предпазливоМъжът, който го е обвинил, отхвърля да бъде огласено името муС 3,5% понижават местата през 2020 г.Приходната организация беше наказана и би трябвало да заплати 500 лв. обезщетениеРедица медийни изявления настояват за злоупотреби от страна на дружествотоKато цяло няма проблем да консумирате всички храни в умерени количества, само че има такива, които колкото по-дълго и по-често консумирате, толкоз по-голяма е вероятността да изпитате отрицателни резултати за здравето сиСЗО съобщи, че в световен проект се следи плато на заразяванията и смъртните случаи от КОВИД-19Става дума за типа Tlatolophus galorumТе получиха поддръжка от МОН това да се случиНеофициална цел е той да се осъществя през юли т.г.Според министъра има заплаха да попаднем в интервал на конституционна инфлацияС кого ще работи Асен ВасилевСъдбоносно тестване дефинира кои четири двойки са финалистиГрадът влезе в класацията на списание " Hello " за 14-те най-хубави места за лятна почивка през 2021 година, на които да отидете, в случай че имате бебета или дребни децаОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР