Ювентус стигна само до 1:1 у дома срещу Болоня в

...
Ювентус стигна само до 1:1 у дома срещу Болоня в
Коментари Харесай

Ювентус взе само точка срещу 9 от Болоня

Ювентус стигна единствено до 1:1 вкъщи против Болоня в мач 33-ия кръг на Серия " А ".

Гостите поведоха при започване на второто полувреме посредством Марко Арнаутович, само че огромната драма настъпи в самия завършек на мача. В 84-ата минута Адама Сумаоро беше изпъден след намесата на ВАР. Той спъна откъсващия се самичък против вратаря Алваро Мората.

Гари Медел побесня от решението на съдията и също получи червен картон. С двама души повече на терена Юве съумя да стигне до гол посредством Душан Влахович в 95-ата минута, само че за повече нямаше време и гостите си потеглиха с точка от " Алианц Стейдиъм ".

Иначе " бианконерите " уцелиха и две греди, а за целия мач сътвориха 19 голови положения, насочиха 16 удара, само че единствено 3 бяха точни и в последна сметка това натежа.

В класирането Юве остава на 4-то място с 63 точки, само че Рома може да се приближи единствено на 3 от торинци, в случай че в понеделник победи Наполи като посетител. Болоня заема 13-та позиция.

В късния мач в събота, Лацио не съумя да победи Торино на " Олимпико ". Двубоят приключи 1:1. В 56-ата минута Пиетро Пелегри засече подаване от ъглов удар и даде задатък на " биковете ". В даденото от рефера продължение домакините изравниха с попадение на Чиро Имобиле. Небесносините са шести с еднакъв брой точки с Фиорентина, само че и с мач повече. Торо е на 11-а позиция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР